Hoflandschool groep 6 Damesteam wordt 2e op schoolvoetbaltoernooi

Geplaatst op: 8 april 2010

Op woensdag 7 april was het weer zover. De meiden van groep 6 van de Hoflandschool doen mee aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW in Wilnis. Vergeleken bij vorig jaar was het weer perfekt, dus dat beloofde veel goeds. De 1e wedstrijd om 13:15 tegen de Willespoort school werd een spannend 0-0 gelijkspel. Bij de 2e wedstrijd kregen de meiden de smaak te pakken en deze wonnen we dan ook van de Trekvogel school met 1-0. De 3e wedstrijd ging tegen de Jozef school en moest om door te kunnen worden gewonnen. Gelukkig wisten de meiden dit te doen met een prachtige 2-0 uitslag. Hierdoor werden we 1e in de poule en mochten we door naar de kwartfinales.

In de kwartfinale speelden we tegen de Driehuis school en wisten we met een fantastische 5-0 de plek in de halve finale zeker te stellen. In de halve finale kwamen we de school naast ons (de Eendracht) tegen en moest uiteindelijk een spannende penalty serie de winnaar bepalen. Dit wisten wij met 3-2 voor elkaar te krijgen en we kwamen door dit resultaat dan ook in de grote finale terecht.

Doordat ons team uit 7 meiden bestond, en we geen wissels beschikbaar hadden was na de moeilijke halve finale te merken dat de meiden na 5 wedstrijden te hebben gespeeld nu echt op hun reserves en karakter door moesten. De finale werd helaas door ons tegen de Twistvliet school net aan met 1-0 verloren....

Namens de coaches en toeschouwers wil ik het team bestaande uit: Anne Ursem, Merel Hanna, Nena Kraaij, Julia Ruijgrok, Fleur Snijders, Zoë Trompert en Saskia Veenboer bedanken voor een zeer gezellige middag, en nogmaals een groot compliment maken voor hun inzet en doorzettingsvermogen. Klasse prestatie meiden!

Na 2 jaar de 3e plaats, nu dan de 2e plaats. Dat beloofd iets moois voor volgend jaar.

Op woensdag 7 april was het weer zover. De meiden van groep 6 van de Hoflandschool doen mee aan het schoolvoetbaltoernooi bij CSW in Wilnis. Vergeleken bij vorig jaar was het weer perfekt, dus dat beloofde veel goeds. De 1e wedstrijd om 13:15 tegen de Willespoort school werd een spannend … Lees meer »