CSW 2 wint bij concurrent Eemdijk 2

Geplaatst op: 22 maart 2010

CSW 2 heeft ook zijn vierde duel gewonnen in 2010. Concurrent Eemdijk 2 werd met 2-3 verslagen. De eerste helft van de wedstrijd was uitstekend, maar de tweede was slecht. Het scheelde daarom ook niet veel of het zou op een gelijkspel uitdraaien. Toch wisten de Wilnissers de belangrijke punten mee naar huis te nemen. Cesar de Kuyer, Jilles Klumper en Wilfred Kooiman scoorden voor CSW.

Nadat vorige week een 3-1 ruststand tegen Aalsmeer werd uitgebreid naar een 6-2 overwinning, had CSW dit keer duidelijk moeite een 3-0 voorsprong te verdedigen. De eerste helft was er nog niks aan de hand. Het team van Van Zundert en Pouw kreeg de betere kansen en de eerste was voor Jilles Klumper. Hij liep alleen op de keeper af, had alle tijd, maar een polletje zorgde ervoor dat hij de kans volledig miste.

Na de kans maakte Jilles Klumper het helemaal goed door een klungelige fout van de verdediging af te straffen:0-1. Na de voorsprong ging CSW gewoon door. Bart van Heeringen stuurde Cesar de Kuyer de diepte in en laatstgenoemde maakte de kans als een echte spits af. Ook na de 0-2 was Eemdijk nog steeds niet wakker, want net als vorige week stond het na een half uur spelen al 0-3. Wilfred Kooiman maakte namens CSW voor de tweede keer gebruik van het geklungel achterin bij de thuisploeg.

Na de rust was het goede spel van de eerste helft ver te zoeken. De mannen liepen uit hun positie en waren de weg kwijt. Dat merkte Eemdijk ook en zij voelde dat er misschien nog iets te halen viel. Uiteindelijk werd het nog net geen gelijkspel, maar de thuisploeg maakte het nog wel spannend door twee keer te scoren. Bij de eerste goal kwam de speler goed voor zijn man en bij de tweede verraste dezelfde speler keeper Patrick Alblas door in de korte hoek raak te schieten.

Al met al toch nog een goed eind. Punten zijn op dit moment even belangrijker dan mooi spelen, want CSW is nog steeds in de race om de titel en de tweede periode. Wachten is nu nog op uitglijers van Aalsmeer, dat nog één punt minder heeft en nog twee duels tegoed heeft. Volgende week ontvangen de Wilnissers TOV, waar ze nog wat mee goed te maken hebben na een complete offday bij de uitwedstrijd.

CSW 2 heeft ook zijn vierde duel gewonnen in 2010. Concurrent Eemdijk 2 werd met 2-3 verslagen. De eerste helft van de wedstrijd was uitstekend, maar de tweede was slecht. Het scheelde daarom ook niet veel of het zou op een gelijkspel uitdraaien. Toch wisten de Wilnissers de belangrijke punten … Lees meer »