CSW komt pas laat op gang

Geplaatst op: 22 maart 2010

In de voorlaatste thuiswedstrijd tegen Kennemerland heeft CSW een ruime 5-1 overwinning behaald. Het publiek moest lang wachten voordat CSW de nekslag kon uitdelen want bij rust was de stand slechts 1-1.

CSW begon erg slap aan het duel met Kennemerland en al in de eerste minuten kreeg het een waarschuwing toen een speler van Kennemerland alleen voor Jordi Wens verscheen maar Wens verkleinde prima zijn doel en stopte de bal met de voet. Kennemerland bleef komen in de beginfase en CSW liet het allemaal maar gebeuren. De 0-1 stond dan ook al snel op het scorebord. Na een prima actie over links werd een niet te missen kans geboden en CSW stond op achterstand.

CSW was wakker geschud, begon meer te voetballen en de duels werden wat feller aangegaan. De kans op de gelijkmaker was voor Jay Klaas Wijngaarden maar na goed voorbereidend werk van Michel Zeldenrijk ging zijn schot echter naast. Even later was Zeldenrijk wel succesvol. Een mooie steekbal van Ronnie Hilhorst gaf Zeldenrijk de gelegenheid richting doelman te lopen en de afwerking was vervolgens perfect. CSW bleef voor rust nog gevaarlijk via vrije trappen van de in de basis debuterende Maurice Bartels maar vooralsnog zonder resultaat.

Na rust nam CSW direct weer het heft in handen maar tot echt grote kansen leidde dat nog niet. CSW bleef echter geduldig en na een kwartier spelen in de tweede helft leidde dat tot een voorsprong. Maurice Bartels gaf de ingevallen Edwin Milton een niet te missen kans en de 2-1 was een feit. CSW bleef doordrukken en voelde dat het de tegenstander de nekslag had gegeven. Het werd 3-1 uit een hoekschop van Bartels die door Edgar van Schie schitterend werd raak gekopt. Daarmee was de wedstrijd gespeeld en vooral toen een speler van Kennemerland met 2x geel het veld moest verlaten. Het werd 4-1 voor CSW toen Stephan de Graaf de bal met een prachtig afstandsschot in de kruising joeg. De eindstand van 5-1 kwam op het bord via een penalty van Jay Klaas Wijngaarden, die was toegekend nadat Cesar de Kuyer binnen de zestien was gevloerd.

Een prima overwinning voor de ploeg van Dennis v.d. IJssel die a.s. zaterdag de topper gaat spelen uit tegen Marken.

In de voorlaatste thuiswedstrijd tegen Kennemerland heeft CSW een ruime 5-1 overwinning behaald. Het publiek moest lang wachten voordat CSW de nekslag kon uitdelen want bij rust was de stand slechts 1-1. CSW begon erg slap aan het duel met Kennemerland en al in de eerste minuten kreeg het een … Lees meer »