Geslaagd Ruijgrok toernooi 2010!

Geplaatst op: 16 maart 2010

In de ochtend streden de mini's (kinderen van de basisschool) tegen elkaar. De allerjongsten speelden op een klein veld tegen elkaar en de wat oudere basisschool kinderen mochten op groot veld strijden.
Bovengenoemde verenigingen hadden ieder een aantal jeugdleden ingezet voor de strijd. De mini's waren erg aan elkaar gewaagd, zij speelden ieder twee wedstrijdjes van een half uur. De standen moesten worden doorgegeven en uiteindelijk worden alle games bij elkaar opgeteld. Bij de mini's waren het de kinderen van TV Wilnis die de meeste games hadden gehaald, welgeteld 48! In totaal deden er 31 mini's mee.
De kinderen werden tussendoor lekker verwend met wat limonade en een snoepje en/of fruit. Na de wedstrijden werden zij beloond met een lekker broodje.

In de middag was het de beurt aan de wat oudere jeugd. Kinderen van de middelbare school konden het nu tegen elkaar opnemen. Ook hierbij had iedere vereniging een aantal kinderen ingezet waardoor het totaal aantal kwam op 36 kinderen.
De jeugd speelden partijen van drie kwartier en telde het aantal behaalde games op. Aan het eind van de middag werd duidelijk dat ook hier de kinderen van TV Wilnis aan het langste eind trokken met 91 games! De onbetwistbare winnaar van de dag was Tennisvereniging Wilnis met in totaal 139 games. Alle verenigingen zullen zich komend jaar weer opmaken om de strijd opnieuw aan te gaan volgend jaar! Kijk voor de foto's op www.tvwilnis.nl

Op zondag 14 maart jl. vond wederom het alom bekende Ruijgrok toernooi weer plaats. Het toernooi betreft een uitwisseling tussen de tennisverenigingen Mijdrecht, De Ronde Venen, Wilnis en Vinkeveen en vond dit jaar in Wilnis plaats. Met dank aan Ruijgrok Makelaars was het weer een uiterst geslaagd toernooi! In de … Lees meer »