Atlantis 2 komt net te kort

Geplaatst op: 15 maart 2010

Op zaterdag 13 maart was er de wedstrijd tussen Atlantis 2 en ADOS 3. ADOS was al kampioen en hoefde dus eigenlijk niet meer te winnen, maar wilde dit natuurlijk wel want het was de laatste zaalwedstrijd. Helaas voor hen wilde het door Rabobank gesponsorde Atlantis dit ook en had het team daarom besloten om het ADOS flink moeilijk te gaan maken, of misschien zelfs te winnen. Helaas is het niet gelukt om te winnen, maar makkelijk was het niet voor de tegenstander, wat resulteerde in een eindstand van 12-13.

De eerste helft werd door het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 niet zo heel goed begonnen, ze kwamen op een achterstand. Daarna kwam Atlantis gelukkig weer terug door middel van een paar mooie afstandschoten en doorloopballen. De spannende eerste helft werd afgesloten met een stand van 4-5.

Tijdens de rust werd door de coach verteld dat het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 goed bezig was, en dat er met deze stand en de gretigheid van het team nog best gewonnen kon worden.
Vol goede moed werd aan de tweede helft begonnen. De wedstrijd ging in de tweede helft aardig gelijk op, wat ervoor zorgde dat de laatste paar minuten nog heel spannend werden. ADOS dat graag hun kampioensschap met een gewonnen wedstrijd wilde afsluiten maakte het Atlantis niet makkelijk om te winnen, maar door mee te scoren maakte Atlantis het ADOS ook niet makkelijk. Helaas moest Atlantis 2 dan toch aan het kortste eind trekken en verloren ze de wedstrijd met 12-13.

Op zaterdag 13 maart was er de wedstrijd tussen Atlantis 2 en ADOS 3. ADOS was al kampioen en hoefde dus eigenlijk niet meer te winnen, maar wilde dit natuurlijk wel want het was de laatste zaalwedstrijd. Helaas voor hen wilde het door Rabobank gesponsorde Atlantis dit ook en had … Lees meer »