Atlantis D1 kampioen

Geplaatst op: 15 maart 2010

Zaterdag 13 maart was het zover, de laatste wedstrijd van het zaalseizoen 2009-2010. De D1 van Atlantis stond een spannende wedstrijd te wachten. Alleen met winst konden ze nog kampioen worden.

Tijdens de uitwedstrijd tegen Tempo in Alphen a/d Rijn moest gaan blijken of het team, gesponsord door meubelstoffeerderij BOS uit Amstelveen, kampioenwaardig was. Vanaf de eerste minuut werd er fanatiek gestreden om de punten. Al snel wist Tempo op 1-0 voorsprong te komen. Maar Atlantis trok het doelsaldo binnen een paar minuten weer gelijk. Tot aan de rust vielen de doelpunten met enige regelmaat aan beide zijden. Met een achterstand van 5-6 gingen we de rust in. Na de rust waren beide teams zo sterk aan het verdedigen dat het moeilijk was om te scoren. Toch wist Atlantis nog een keer door te breken om de stand op 6-6 te zetten. Het was al een bloedstollende wedstrijd maar nu werd het toch wel héél spannend!! Vlak voor tijd kwam het verlossende doelpunt van Yara van Es voor Atlantis. Na het eindsignaal van de scheidsrechter was er grote opluchting en enorme vreugde. De overwinning werd gevierd in de Atlantis kantine. Onder toeziend oog van ouders, broertjes en zusjes werd de D1 op gepaste wijze gehuldigd.

Het was een mooi seizoen waarin het team elke week groeide en het ook aan gezelligheid op en langs het veld niet ontbrak. Laten we hopen dat de progressie ook op het veld doorgezet zal worden en dat we een goed en zonnig seizoen tegemoet gaan!!!

Zaterdag 13 maart was het zover, de laatste wedstrijd van het zaalseizoen 2009-2010. De D1 van Atlantis stond een spannende wedstrijd te wachten. Alleen met winst konden ze nog kampioen worden. Tijdens de uitwedstrijd tegen Tempo in Alphen a/d Rijn moest gaan blijken of het team, gesponsord door meubelstoffeerderij BOS … Lees meer »