CSW deelt de punten

Geplaatst op: 8 maart 2010

Thuis tegen mede concurrent Castricum heeft CSW niet de volle winst kunnen halen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het een 1-1 gelijkspel.

In de beginfase van de wedstrijd was het CSW met het meeste balbezit tegen een Castricum dat compact speelde en loerde op de counter. Doordat de ruimtes erg klein waren was het voor CSW moeilijk om de juiste opening te vinden, daardoor ontstonden er dan ook erg weinig kansen. Uit dode spelmomenten kon het nog weleens gevaarlijk worden o.a. een vrije trap van Stefan Baars maar die werd knap onschadelijk gemaakt door de doeman van Castricum. Het op de counter loerende Castricum kon er een paar keer gevaarlijk uitkomen maar één keer lag doelman Jordi Wens in de weg en bij andere kans wist Vincent Wens ternauwernood de bal tot corner te verwerken. CSW kwam aan het eind van de eerste helft een paar keer goed door op de flanken maar was te vaak onnauwkeurig bij de voorzetten. De mooiste kans voor rust was voor Alexander Bos die bij een hoekschop zomaar de bal voor zijn voeten kreeg maar helaas te zacht inschoot waardoor de keeper de bal kon pakken.

De tweede helft was een stuk levendiger en CSW ging verbeten op zoek naar de openingstreffer. Dat leverde wel wat kleine kansjes op maar echt in de problemen kwam Castricum niet. Het was zelfs Castricum dat na een minuut of twintig spelen de leiding nam. Een voorzet vanaf de flank kon zomaar worden binnengekopt. CSW begon meer risico te nemen, begon nog meer aan te dringen en dat leverde na een half uur spelen in de tweede helft de verdiende gelijkmaker op. Een afgeslagen hoekschop kwam terecht bij Frank Zaal. De prachtige pass van Zaal was precies op maat voor Alexander Bos, die schitterend aannam en de keeper verschalkte met een lob. CSW ging op zoek naar meer en kreeg ook de kans via Ronnie Hilhorst maar die krulde de bal net naast de verkeerde kant van de paal. Daarna een kopbal van Jay Klaas Wijngaarden die maar net naast ging en een kopbal van Michel Zeldenrijk werd door de keeper onder de lat weggetikt. Tegen het einde van de wedstrijd was het Castricum dat nog een paar keer gevaarlijk uitkwam waarbij Jordi Wens tot tweemaal toe redding moest brengen.

Zodoende eindigde deze wedstrijd in een 1-1 gelijkspel en daardoor hield CSW Castricum op afstand op de ranglijst. Zaterdag speelt CSW uit bij Voorland om 14.30 uur.

Thuis tegen mede concurrent Castricum heeft CSW niet de volle winst kunnen halen. In een aantrekkelijke wedstrijd werd het een 1-1 gelijkspel. In de beginfase van de wedstrijd was het CSW met het meeste balbezit tegen een Castricum dat compact speelde en loerde op de counter. Doordat de ruimtes erg … Lees meer »