Atlantis D2 verliest van Thor D1

Geplaatst op: 8 maart 2010

In de eerste helft begonnen Anna, Esmé, Sean en Thymen in de aanval. Lisa, Nathalie, Luuk en Max stonden in de verdediging.
Atlantis nam uit. Zij probeerden meteen een aanval maar helaas, Thor nam over en de bal ging naar de andere kant van het veld. Nathalie verdedigde goed en de bal ging weer naar Atlantis. Er kwam een nieuwe kans voor Atlantis: Sean schoot maar hij werd verdedigd. Atlantis deed zijn best en met een ver schot scoorde Thymen in de vijfde minuut het eerste punt; 1-0.
Maar dat liet Thor niet op zich zitten en helaas scoorden zij in de zesde minuut de gelijkmaker; 1-1. Atlantis bleef fanatiek en na over en weer aan te vallen kreeg Atlantis in de twaalfde minuut kans om uit een doorloopbal te scoren. Thymen maakte 2-1. Na de wisseling van vak kwamen Anouk in het veld voor Esmé en Demi kwam voor Luuk in het veld.
Thor deed flink zijn best om de achterstand in te halen en door een strafworp scoorden zij 2-2. Aanval en verdediging deden goed hun best, maar voor de pauze scoorde Thor nog tweemaal en ging de pauze in met 2-4.

Na de pauze bleek dat Thor toch iets feller was op de bal dan Atlantis en in de tweede minuut scoorde Thor 2-5. Maar Atlantis bleef goed verdedigen en in de achtste minuut wist Thymen nogmaals te scoren; 3-5. Atlantis bleef hard werken en verdedigde goed. Meerdere schoten van Thor werden afgekeurd omdat Atlantis goed verdedigde. Na wisseling van vak kwamen Luuk en Esmé ook weer in het veld en ook zij werkten hard om tot een doelpunt te komen, maar helaas was Thor toch de betere partij vandaag. Er werd nog tweemaal gescoord door Thor en de wedstrijd eindigde in 3-7. Dit was jammer voor Atlantis want zij hadden echt hard gewerkt. Het was een mooie wedstrijd om te zien.

Zaterdag 6 maart was de laatste thuiswedstrijd in de zaal en Atlantis ontving Thor uit Harmelen. Atlantis mocht vandaag in het eigen shirt spelen met het logo van de sponsor HCM omdat ze de thuispartij waren. Thor had ook een wit shirt maar zij speelden vandaag in rood. In de … Lees meer »