Atlantis 1 verliest weer nipt van VZOD 1

Geplaatst op: 8 maart 2010

Het door Rabobank gesponsorde 1ste Atlantis team speelde afgelopen zaterdag de returnwedstrijd tegen VZOD uit Kudelstaart. Atlantis en VZOD waren elkaar al twee keer eerder dit seizoen tegengekomen. De eerste wedstrijd was tijdens de eerste helft van het veldseizoen, waarbij Atlantis tijdens een zeer spannende wedstrijd net aan verloor. De tweede wedstrijd was aan het begin van het zaalseizoen, Atlantis kon toen goed bijblijven in de eerste helft van de wedstrijd, maar verloor toen de wedstrijd vooral in de tweede helft, waardoor de wedstrijd met 9-15 verloren werd.
Jammer genoeg lukte het Atlantis ook deze wedstrijd tegen VZOD niet om de winst te pakken.

Ook deze wedstrijd lukte het Atlantis niet om te domineren. Het eerste doelpunt werd door VZOD gescoord en Atlantis scoorde daarna meteen weer terug. En zo bleef het de gehele wedstrijd: VZOD kwam met een of twee punten voor, waarna Atlantis weer terugkwam en weer gelijk maakte. Met rust stond het 8-8 gelijk.
Opvallend hierbij was dat VZOD van de acht schoten, vijf schoten uit standaard situaties scoorde zoals vrije ballen en strafworpen. Atlantis scoorde vooral velddoelpunten.

De tweede helft was het aanvalsspel van Atlantis duidelijk beter dan in de eerste helft, maar dit mocht niet baten. Atlantis kwam achter, trok de stand weer gelijk, waarna het ze wederom niet lukte om het spel in voordeel van Atlantis om te draaien. Twee minuten voor tijd stond het uiteindelijk 14-14 gelijk. Atlantis en VZOD bleven doorknokken, waarbij VZOD aan het langste eind trok. Een VZOD heer zette een lopend blok op een dame van Atlantis, waardoor zij niet meer bij haar dame kon komen en de dame van VZOD een afstandschot in de laatste minuut van de wedstrijd kon scoren. Atlantis lukte het nu niet om weer terug te komen en verloor daarom met 15-14.

Zaterdag 13 maart zal Atlantis de laatste wedstrijd van dit zaal seizoen thuis in de Phoenix hal spelen om 17.15 uur tegen SDO. SDO heeft de vorige wedstrijd gewonnen, maar staan op de zesde plek, twee punten onder Atlantis. Kortom: deze laatste wedstrijd zal een leuke en spannende wedstrijd gaan worden! Komt u ook kijken?!

Het door Rabobank gesponsorde 1ste Atlantis team speelde afgelopen zaterdag de returnwedstrijd tegen VZOD uit Kudelstaart. Atlantis en VZOD waren elkaar al twee keer eerder dit seizoen tegengekomen. De eerste wedstrijd was tijdens de eerste helft van het veldseizoen, waarbij Atlantis tijdens een zeer spannende wedstrijd net aan verloor. De … Lees meer »