Wartburgia houdt CSW op 1-1

Geplaatst op: 1 maart 2010

CSW begon fel aan de wedstrijd, maar het leidde nog niet tot direct doelgevaar. Het was zelfs Wartburgia die, in de 12e minuut, na een uitbraak op links het eerste doegevaar had. De bal verdween naast het doel. CSW kreeg in de 15e minuut de eerste echte doel kans, Kim van Kippersluis mocht vrij voor de keeper aanleggen, maar de bal verdwijn niet in het doel. De wedstrijd bleef op en neer gaan en de volgende kans was voor Wartburgia, de bal ketste af op de lat. In de 25e minuut viel Iris Wagemaker, na een ongelukkige botsing uit. Iris van Dijk nam de positie op links in en Jorien van der Pool ging op het middenveld aan de slag.

Uit een vrije trap, 30e minuut, van Jorien moest de keeper van Wartburgia reddend optreden. In de 35e minuut speelde Jorien de bal op maat door naar Christianne speelde zich vrij, omspeelde de keeper en scoorde beheerst, 0-1. Na het doelpunt kreeg CSW meer vat op het spel en Christianne kreeg nog een mooie kans, helaas geen doelpunt.

Na de rust heeft CSW de kansen gehad om de voorsprong uit te bouwen, kansen voor Iris, Shannen en Jorien. Wartburgia kon in deze fase niet voor doel gevaar zorgen. In de laatste 20 minuten zette Warburgia aan en krijg weer één mooie kans. De bal wordt van de doellijn gehaald. In de 75e minuut krijgt CSW een volgende kans, Iris kon na een voorzet van Christianne niet tot scoren komen. In de 90+4 minuut volgt één uitbraak van Natasja, deze wordt onderbroken, waarna Wartburgia uit de counter de onverdiende 1-1 mag aantekenen. Wartburgia krijgt bij de opvolgende aanval nog een kans maar de bal verdwijn voor langs. De scheidsrechter heeft er vandaag zin in en laat, zonder dat daar redenen voor zijn 7 minuten doorspelen. De beide ploegen moeten genoegen nemen met de 1-1.

Opstelling:
Isabella Koenen, Tea Malbasic, Diana Koenen, Jaclyn Leiwakabessy, Lea Malbasic, Jorien van der Pool, Natasja Cornelissen, Kim van Kippersluis, Christianne Bijman, Iris Wagemaker (25e Iris van Dijk), Shannen de Jong,(75e Jolanda Roos).
Wisselspeelsters:, Manon Breewel, Jolanda Roos, Iris van Dijk, Shannon Molleman en Bianca Veenboer.
Coach: Janny Timisela.

CSW begon fel aan de wedstrijd, maar het leidde nog niet tot direct doelgevaar. Het was zelfs Wartburgia die, in de 12e minuut, na een uitbraak op links het eerste doegevaar had. De bal verdween naast het doel. CSW kreeg in de 15e minuut de eerste echte doel kans, Kim … Lees meer »