Argon Mu-18 wint spannende wedstrijd

Geplaatst op: 1 maart 2010

De meisjes onder 18 speelden een uitwedstrijd in Voorschoten tegen BS Leiden. De wedstrijd werd was spannend, maar in de laatste minuut wist Argon met 42-43 te winnen.

Al snel bleek dat BS Leiden als felle ploeg toch heel wat tegenstand wist te bieden. Gedurende de hele wedstrijd ging de score ongeveer gelijk op. Het eerste kwart bleek dat de teams aan elkaar gewaagd waren, er werd weinig gescoord in deze eerste tien minuten van de wedstrijd, het kwart eindigde uiteindelijk in 10-11. Het tweede kwart wist Argon die voorsprong een klein beetje te vergroten tot 18-22. Met deze lage score ging men de rust in. Na de rust begon de wedstrijd een stuk fanatieker te worden toen beide teams een tandje harder gingen spelen. BS Leiden wist in te lopen, de stand na het derde kwart was 34-32, Argon stond met twee punten achter. Alles kwam dus aan op het laatste kwart van de wedstrijd, de teams liepen gelijk op. Aangezien het een harde wedstrijd was werden er aan beide kanten veel fouten gemaakt. In de 4e minuut van het laatste kwart kreeg Argon twee vrije worpen, er ging er helaas maar een raak, dit bracht de stand op 38-39 voor Argon.

Enkele scores verder kreeg BS Leiden twee vrije worpen, deze gingen beide mis en de score bleef staan op 42-41 voor BS Leiden met nog 2 minuten te spelen. Toen maakte BS Leiden nog een fout en kreeg Argon nog een keer twee vrije worpen, om de wedstrijd te winnen moesten deze allebei raak. Dit was gelukkig ook het geval, Argon stond met nog minder dan een minuut speeltijd voor met 42-43. BS Leiden probeerde nog een keer voor de break te gaan maar deze werd mooi onderschept.

Het gevaar was geweken, na een wedstrijd van bijna 2 uur kon Argon naar huis met de overwinning op zak.

De meisjes onder 18 speelden een uitwedstrijd in Voorschoten tegen BS Leiden. De wedstrijd werd was spannend, maar in de laatste minuut wist Argon met 42-43 te winnen.Al snel bleek dat BS Leiden als felle ploeg toch heel wat tegenstand wist te bieden. Gedurende de hele wedstrijd ging de score … Lees meer »