Kevin Regelink 12e bij NK marathon in Hoorn

Geplaatst op: 1 maart 2010

Zaterdagmiddag werd het NK marathon voor A junioren gehouden in Hoorn. Eerst was deze wedstrijd in Den Haag gepland maar door een defect in het vriessysteem werd het naar Hoorn verplaatst.

Er stond een heel sterk deelnemers veld aan de start. Kevin behoorde tot één van de kanshebbers. De wedstrijd werd gehouden over 25 ronden. Na een aantal ronden werd Kevin onderuit getikt en ging hij de achtervolging in. Na ruim een ronde had hij het gat van 100m weer dicht gereden. Het peloton bleef vrij dicht bij elkaar. Een aantal ronden later probeerde Kevin binnendoor een aantal plaatsen op te schuiven maar werd daarbij weer onderuit getikt. Hij moest weer een gat van 100m dichtrijden. Iedereen dacht dat het gebeurd was met hem maar de door Viks Parket uit Driemond gesponsorde schaatser kwam na 4 ronden op pure techniek te rijden, weer terug in het peloton. De tijd voor de finale was te kort om helemaal naar voren te rijden en in de eindsprint werd hij nog knap 12e en hield nog goede rijders die niets hadden gedaan in de wedstrijd achter zich.

Zaterdagmiddag werd het NK marathon voor A junioren gehouden in Hoorn. Eerst was deze wedstrijd in Den Haag gepland maar door een defect in het vriessysteem werd het naar Hoorn verplaatst.Er stond een heel sterk deelnemers veld aan de start. Kevin behoorde tot één van de kanshebbers. De wedstrijd werd … Lees meer »