Atlantis E1 blijft punten pakken

Geplaatst op: 22 februari 2010

De E1 van KV Atlantis heeft uit de laatste vier wedstrijden 7 punten gehaald. Het team komt wat laat op gang, jammer genoeg te laat opgang, om mee te doen voor het kampioenschap. Dit is inderdaad erg jammer want als men ziet hoe deze kinderen nu spelen, had het erg spannend kunnen zijn bovenin de competitie.
Op dit moment staan ze vierde. Van de nummer drie, VZOD, is al gewonnen en een gelijkspel behaald. De E1 doet duidelijk niet onder voor de bovenste teams.
Afgelopen zaterdag was een spannende wedstrijd tegen KIOS. KIOS staat op de vijfde plek, net onder Atlantis. Winnen betekent meer afstand nemen van de onderste teams en dichter bij de derde plek komen, zodat er stuivertje gewisseld kan worden met VZOD. Helaas konden Sander, Sam en Robin niet meedoen wegens vakantie. Maar gelukkig hadden we een reserve mee zodat er precies acht spelers klaar stonden voor een belangrijke wedstrijd.
Al gauw werd duidelijk dat Altantis en KIOS aan elkaar gewaagd waren. Beide team lieten in de eerste tien minuten geen fout toe. In de tweede tien minuten scoorde invaller Rick een mooi afstandschot waardoor de spanning eraf was. Toch kwam het tegendoelpunt, voor de rust, niet geheel onverwacht. Met een 1-1 gingen de kinderen de rust in.
Een tegenvaller kwam al zeer snel, na 20 seconden in de tweede helft, 1-2. Maar weer was het de tweede aanval die wist te scoren. Elise wist maar liefst twee keer uit een prachtige doorloopbal te scoren. En wederom Rick met een prachtig samenspel met Suzanne maakte de 4-2. De opluchting van de kinderen, coaches en ouders deden het dak eraf gaan. De stap naar de derde plaats is nu niet zo heel groot meer. Toch moeten er nog vier wedstrijden gespeeld worden, waaronder tegen EKVA, de nummer twee.
De strafworpen competitie is niet zo heel spannend meer. Atlantis E1 staat stevig bovenaan. Ook zaterdag wonnen zij deze met 7-5.

De E1 van KV Atlantis heeft uit de laatste vier wedstrijden 7 punten gehaald. Het team komt wat laat op gang, jammer genoeg te laat opgang, om mee te doen voor het kampioenschap. Dit is inderdaad erg jammer want als men ziet hoe deze kinderen nu spelen, had het erg … Lees meer »