CSW doet zich te kort met verlies 0-2

Geplaatst op: 22 februari 2010

Onder prima omstandigheden mochten onze dames aantreden tegen Smerdiek. Na de aftrap van de "pupil van de week" Michelle Lem kon de wedstrijd beginnen, in het begin van de wedstrijd was het een aftasten van de tegenstander, wel stevige duels maar weinig doel gevaar. Het was Smerdiek dat, in de 20e minuut, de 1e kans mocht aantekenen, de bal kwam tegen de binnenkant van de paal weer het veld in, de 2e inzet is te zacht en wordt op de doellijn gekeerd.

In de 22e minuut was het CSW dat na een mooie aanval de 1e doelkans kreeg: spelmaker Iris Wagemaker stuurt de snelle Faye Kegley weg maar doelvrouw van Smerdiek redde goed.
Er volgden kansen voor Smerdiek door slecht uitverdedigen van CSW, er wordt nog niet gescoord. Vlak voor rust moet CSW 2x aan de noodrem trekken, Diane Koenen krijgt een gele kaart terwijl Tea Malbasic, na vasthouden, aan een kaart ontsnapt. In de 41e minuut volgde er, uit een vrije trap van Iris Wagemaker, een kopkans voor Christianne Bijman, de bal verdwijnt net naast de paal.
Na de rust lang het zelfde beeld, zowel CSW als Smerdiek krijgen kansjes, maar in de 52e minuut had CSW moeten scoren: Jorien van der Pool krijgt een onverwachte kans, de bal beland op de paal. Kansen voor CSW volgen, Danielle Singerling en Faye Kegley missen de scherpte om tot een doelpunt te komen. Smerdiek bleef aanvallend gevaarlijk en CSW moet flink aan de bak om Smerdiek af te stoppen.

In de 30e minuut was het Smerdiek dat na een vrije trap de 0-1 achter Isabella Koenen schoot. Na dit doelpunt ontstond er een opstootje. Over een weer werd er getrokken, geduwd en gekissebist en de staf van Smerdiek heeft de grootste moeite de verschillende kemphanen van beide teams die elkaar te lijf wilde gaan uit elkaar te houden. Na dit opstootje wordt de wedstrijd weer vervolgd. Faye Kegley wordt nog vervangen door Shannen de Jong en Natasja Cornelissen kwam voor Kim van Kippersluis.
In de slot fase was het Smerdiek dat het definitieve vonnis over CSW velde en de 0-2 binnen schoot.

Al met al voor CSW geen gelukkige wedstrijd, snel vergeten en de volgende wedstrijd weer laten zien wat het echte CSW te bieden heeft.

Opstelling:
Isabella Koenen, Tea Malbasic, Diana Koenen, Jaclyn Leiwakabessy, Manon Breewel, Jorien van der Pool, Faye Kegley, Kim van Kippersluis, Christianne Bijman, Iris Wagemaker en Daniëlle Singerling.
Wisselspeelsters: Natasja Cornelissen, Lea Malbasic, Jolanda Roos, Shannen de Jong, Iris van Dijk en Bianca Veenboer. Coach is Janny Timisela.

Onder prima omstandigheden mochten onze dames aantreden tegen Smerdiek. Na de aftrap van de "pupil van de week" Michelle Lem kon de wedstrijd beginnen, in het begin van de wedstrijd was het een aftasten van de tegenstander, wel stevige duels maar weinig doel gevaar. Het was Smerdiek dat, in de … Lees meer »