Atlantis 1 krijgt geen loon naar werken

Geplaatst op: 15 februari 2010

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van Atlantis in eigen huis de returnwedstrijd tegen Huizen. De eerder gespeelde uitwedstrijd tegen deze tegenstander had geresulteerd in een knappe 10-12 overwinning voor Atlantis. Dit keer bleek koploper Huizen echter een maatje te groot, en werd de strijd beslecht bij een stand van 15-19.

Het door de Rabobank gesponsorde team van Atlantis ging scherp van start en opende de score met een uitstekende aanval, welke resulteerde in een goed benutte strafworp. Beide ploegen leken aan elkaar gewaagd en tot aan rust ging de score gelijk op. Mede dankzij de inzet van Wilma Kranenburg, die de geblesseerde Eline Laaper verving, kon Atlantis uitstekend aanvalsspel neerzetten. Na rust trok Atlantis echter aan het kortste eind. Huizen toonde zich een goed op elkaar ingespeelde ploeg en met technisch verzorgd spel behield zij tot het eindsignaal een veilige voorsprong.

Na de voorjaarsvakantie speelt Atlantis in Kudelstaart de derby tegen VZOD, waarbij flink gestreden zal worden om de vierde plaats in de competitie.

Afgelopen zaterdag speelde het eerste team van Atlantis in eigen huis de returnwedstrijd tegen Huizen. De eerder gespeelde uitwedstrijd tegen deze tegenstander had geresulteerd in een knappe 10-12 overwinning voor Atlantis. Dit keer bleek koploper Huizen echter een maatje te groot, en werd de strijd beslecht bij een stand van … Lees meer »