Atlantis F2 wint en is team van de week

Geplaatst op: 15 februari 2010

Zaterdag 13 februari was een belangrijke dag voor Atlantis F2. Niet alleen waren er kansen in de wedstrijd tegen Tempo F3, maar diezelfde avond mochten ze aantreden bij de wedstrijd van Atlantis 1. De F2 wordt het hele jaar al gesponsord door Albert van Dijk en mocht ook deze week weer in de shirts spelen met zijn naam erop. De dag begon al vroeg, want er moest om 8:45 verzameld worden om te vertrekken richting Alphen aan den Rijn.

Na een korte reis en even zoeken stonden we in de enorme sporthal van Tempo. Er werd in het binnenseizoen al eerder gespeeld tegen Tempo F3. Deze wedstrijd werd gewonnen. Er was dus al goede hoop dat ook deze week weer gewonnen ging worden van Tempo. Atlantis F2 heeft het heel zwaar in de competitie, ze staan op de op een na laatste plek en hebben het vooral een tijdje moeilijk gehad met scoren en goed verdedigen. Vorige week werd er verloren, maar er werden wel weer zeven doelpunten gemaakt wat betekent dat ze weer in een stijgende lijn zitten.

Niels was deze week aanvoerder en mocht de scheidrechter en de aanvoerder van de tegenstander een handje geven. In het begin van de wedstrijd ging het gelijk op, maar al tegen het einde van de eerste helft werd duidelijk dat Atlantis de betere partij zou zijn. Scoren bleef een beetje moeilijk, maar de openingstreffer werd gemaakt door Anouk. Heel snel daarna volgde de gelijkmaker van Tempo, doordat we even niet goed op stonden te letten bij het verdedigen van de doorloopbal. Voor rust werd er nog een keer gescoord door Nina.

We gingen de rust in met 2-1 en wat vooral goed ging in de eerste helft was het overgooien naar elkaar en de bal eroverheen gooien. Soms hadden we nog wat moeite om vrij te komen in de aanval, dus daar moest aan gewerkt worden in de tweede helft. De eerste helft moesten Fay en Lars langs de kant zitten en die kwamen in het veld voor Anouk en Nina. In de tweede helft ging het vrijlopen al een stuk beter dan in de eerste heft en ook bij het verdedigen werd er beter opgelet. Er werd nog twee keer gescoord door Atlantis; een door Lars en een door Fay. De eindstand van de wedstrijd was 1-4 en Atlantis heeft na lange tijd weer een wedstrijd gewonnen.
Ook het nemen van de strafworpen na de wedstrijd werd gewonnen door Atlantis met 7-9. Na het douchen gingen we weer op weg naar huis. Later deze dag mocht Atlantis F2, samen met de F1, team van de week zijn bij de wedstrijd van Atlantis 1. Hiervoor hadden ze allemaal opnieuw hun tenue aangetrokken en hun toeters en ratels meegenomen. Bij het oplopen van Atlantis 1 mochten ze meerennen en ook hun namen werden genoemd tijdens het openen van de wedstrijd. Tijdens de wedstrijd mochten ze zoveel mogelijk lawaai maken om Atlantis aan te moedigen. Maar ook met de hulp van de F2 werd de wedstrijd verloren met 14-19. Uiteindelijk was het een hele lange dag voor Atlantis F2, maar zeker een hele leuke met een overwinning en het aanmoedigen van het eerste.

Zaterdag 13 februari was een belangrijke dag voor Atlantis F2. Niet alleen waren er kansen in de wedstrijd tegen Tempo F3, maar diezelfde avond mochten ze aantreden bij de wedstrijd van Atlantis 1. De F2 wordt het hele jaar al gesponsord door Albert van Dijk en mocht ook deze week … Lees meer »