Atlantis 2 krijgt geen loon naar werken

Geplaatst op: 8 februari 2010

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Kios 2 in Nieuw-Vennep. Atlantis staat als zesde in de poule en Kios als derde. Atlantis heeft de punten hard nodig. De vorige wedstrijd eindigde in het voordeel van Kios met 6 - 12. Atlantis had wat goed te maken doordat de vorige twee wedstrijden slecht gespeeld waren. Er werd afgelopen week hard getraind om een goede wedstrijd neer te zetten.

Helaas had het eerste van Atlantis twee spelers van het tweede nodig. Het eerste speelde voor de wedstrijd van het tweede. Om deze invallers rust te geven startten er twee junioren in de basis: Jeroen Korver en Iris Facee Schaeffer.
Het eerste aanvalsvak van Atlantis had moeite om tot scoren te komen. Ze hadden even tijd nodig om elkaar te vinden. De eerste verdediging stond goed te verdedigen en ontregelde het aanvalsspel van Kios. Toch was het Kios die de score opende. Na acht minuten spelen zorgde Atlantis voor de gelijkmaker. Het werd al snel duidelijk dat dit een spannende wedstrijd zou gaan worden. Het ging gelijk op en Atlantis heeft even voor gestaan. Kios vocht terug waardoor er werd gerust met een stand van 7 - 5.
Na de peptalk van coach Petra Taal ging het door Rabobank gesponsorde Atlantis goed van start in de tweede helft. Na nog geen vijf minuten te hebben gespeeld was het Atlantis die voor stond: 7 - 9. Kios zorgde dat deze achterstand weer werd ingehaald en het stond weer gelijk. Atlantis liep verder uit naar een voorsprong van twee doelpunten. Kios gaf zich niet zomaar gewonnen en stond tien minuten voor het einde van de wedstrijd voor met 14 - 12. Atlantis vocht terug, want ze wilde heel graag punten pakken. Het werd gelijk: 14 - 14. Met nog twee minuten te spelen maakte Kios het winnende doelpunt. Atlantis heeft er nog alles aan gedaan om toch één punt mee naar Mijdrecht te nemen. Dit mocht niet meer baten. Er werd nipt verloren met 15 - 14.

Ondanks dat Atlantis een goede wedstrijd speelde, stonden zij na het eindsignaal met lege handen, minimaal één punt was zeker verdiend geweest. Volgende week staat er een belangrijke wedstrijd op het programma. Dan speelt Atlantis tegen Tweemaal Zes, die op de laatste plaats in de poule staat. De uitwedstrijd werd een gelijkspel. Kom allemaal Atlantis 2 aanmoedigen naar een overwinning! De wedstrijd start om 18.45 in sporthal de Phoenix in Mijdrecht.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Kios 2 in Nieuw-Vennep. Atlantis staat als zesde in de poule en Kios als derde. Atlantis heeft de punten hard nodig. De vorige wedstrijd eindigde in het voordeel van Kios met 6 - 12. Atlantis had wat goed te maken … Lees meer »