Atlantis 1 wint opnieuw van koploper

Geplaatst op: 1 februari 2010

Hoewel Atlantis scherp aan de wedstrijd begon, was het DKV dat in de beginfase van de wedstrijd de leiding nam. De gasten uit IJmuiden konden geen groot gat slaan met de door de Rabobank gesponsorde Mijdrechtse ploeg. Na een kwartier spelen had DKV een voorsprong van twee doelpunten: 2-4. Hierna werden de aanvallen van de Mijdrechtenaren effectiever. Met vier afstandschoten wist Atlantis de achterstand om te buigen in een voorsprong. Het slotakkoord van de eerste helft was echter voor DKV. Met een benutte strafworp werd de ruststand bepaald op 6-5.

Ook in de tweede helft speelde Atlantis scherp en agressief. Met een korte kans werd de voorsprong uitgebouwd naar 7-5. Hierna volgde een periode van ruim tien minuten waarin beide teams niet tot scoren kwamen. DKV wist hierna met een vrije bal de achterstand terug te brengen tot een punt. Atlantis kon goed omgaan met de wedstrijddruk en liet zich hierdoor niet van de wijs brengen. Met nog vijf minuten te spelen, had Atlantis de voorsprong vergroot tot drie punten: 9-6. DKV gaf zich nog niet gewonnen en bracht met twee doelpunten de spanning weer volop terug in de wedstrijd. Het slotakkoord van de tweede helft, en van de wedstrijd, was voor Atlantis. Met een fraaie doorloopbal in de laatste minuut trok de Mijdrechtse ploeg de overwinning definitief naar zich toe.
Na deze fraaie overwinning werd in de Atlantiskantine onder het genot van een hapje en een drankje nog gezellig nagepraat. Komende week speelt Atlantis 1 in Nieuw-Vennep tegen KIOS. De eerstvolgende thuiswedstrijd is op 13 februari. Om 17.30 wordt dan gespeeld tegen koploper Huizen. Atlantis 1 kan uw steun goed gebruiken en hoopt u dan in De Phoenix te zien!

Afgelopen zaterdag speelde Atlantis 1 in De Phoenix tegen DKV uit IJmuiden. Nadat Atlantis enkele weken geleden koploper Huizen verslagen had, werd vandaag gewonnen van medekoploper DKV. Met de steun van het vele aanwezige publiek, het team van de week en de sfeercommissie werd een mooie 10-8 overwinning behaald. Hoewel … Lees meer »