CSW dames winnen

Geplaatst op: 25 januari 2010

Na een lange winter periode kon er dat zaterdag weer worden gevoetbald, Odysseus kwam op bezoek in Wilnis. CSW begon voortvarend en uit een mooie aanval met Shanon, Alex werd de voorzet net naast gekopt door Christianne. Odysseus liet zich niet ongemoeid en zette aan richting Isabella, onze doelvrouw. Er volgde gevaarlijke momenten voor het CSW doel uit standaard situaties. Het duurde tot de 22e minuut voor CSW weer een goede kans kreeg, Diana zette goed door maar net voor de 16 meter werd zij gestopt.

In de 32e minuut was het dan toch raak, Iris schoot op doel en de bal verween over de keeper in het doel, 1-0. Odysseus zocht, na de achterstand direct de aanval en Isabella moest redden om de gelijkmaker te voorkomen. In de 38e minuur volgde er nog een mooie CSW aanval, maar er werd niet gescoord.

Na de thee mocht Iris bij de eerste de beste aanval aanleggen en verrassend genoeg verdween de bal in het doel, 2-0. Na deze voorsprong verwachten we meer rust in het spel van CSW maar het spel bleef over en weer gaan. Na een kansje van Christianne, het schot verdween net naast het doel, kwam Odysseus op 2-1, een van de aanvallers mocht ongestoord doorlopen en de onverwachte kans verzilveren.

Het spel bleef rommelig en zowel CSW als Odysseus kregen kleine kansjes. Vanaf de 60e minuut zette CSW aan en het was wachten op het 3e doelpunt, ondanks dat er kansen waren bleef een score uit. De keepster van CSW, Isabella moest nog wel een paar keer reddend optreden, zij deed dit bekwaam. Vlak voor tijd kregen we nog een goede kans, de lob van Christianne was te zacht om de keeper te verschalken.

Al met al een verdiende overwinning, maar wel een zonder glans.

Opstelling:
CSW; Isabella Koenen, Lea Malbasic, Jaclyn Leiwakabessy, Manon Breewel, Diana Koenen, Natasja Cornelissen, Iris Wagemaker, Danielle Singeling, (70e Shannen de Jong), Alex Baarda, Christianne Bijman, en Shanon Molleman, (45e Kim van Kippersluis).

Wisselspeelsters; Kim van Kippersluis, Shannen de Jong, Iris van Dijk en keepster Bianca Veenboer

Na een lange winter periode kon er dat zaterdag weer worden gevoetbald, Odysseus kwam op bezoek in Wilnis. CSW begon voortvarend en uit een mooie aanval met Shanon, Alex werd de voorzet net naast gekopt door Christianne. Odysseus liet zich niet ongemoeid en zette aan richting Isabella, onze doelvrouw. Er … Lees meer »