Atalante dames 1 wint vierde wedstrijd op rij

Geplaatst op: 25 januari 2010

De eerste set werd goed gespeeld. Marleen Sondermeijer die weer helemaal terug is van haar blessure scoorde veel punten met haar sterke blok en ook de verdediging deed goed werk. Dit resulteerde in 25-18 overwinning voor de dames uit Vinkeveen.
De tweede set stoomden de dames meteen door met hun goede spel.

Zaanstad kwam wel wat beter in de wedstrijd en scoorde punten door veel te prikken.

Maar de Atalante dames lieten zich niet gek maken en zorgde ervoor dat er bijna geen bal meer op de grond kwam. Libero Marlieke Smit zat lekker in de wedstrijd en haalde veel ballen van de grond waardoor spelverdeelster Irma Schouten haar aanvallers goed kon bedienen. Ook deze set eindigde in een overwinning, 25-23.

De derde set werden de Vinkeveense dames meteen op een achterstand gezet.

Door rommelig spel was het lastig om deze achterstand in te lopen. Loes Kuijper probeerde met een goede servicebeurt wat punten in te lopen maar helaas lukte het Atalante niet om de set
naar zich toe te trekken. Er werd verloren met 21-25.
De laatste set moest dan wel gewonnen worden om nog vier punten te kunnen verdienen. Er werd geconcentreerd gespeeld en Atalante kwam meteen op voorsprong. Dit kon even worden volgehouden totdat Zaanstad weer een paar punten inliep. De Vinkeveense dames knokten voor wat ze waard waren en wisten met goed spel de laatste set met overtuiging te winnen, 25-18.

Aanstaande zaterdag spelen de dames in Amersfoort tegen Keistad dames 2.

De eerstvolgende thuiswedstrijd is op vrijdag 5 februari tegen VC Allvo D1 die op een negende plek in de competitie staan. Atalante heeft zich na vier overwinningen op rij op een vijfde plek weten te zetten.

Vrijdag 22 januari speelden de dames, gesponsord door Krijn Verbruggen Schoeiing, Grond en Baggerwerken en Haaxman Lichtreclame in de Boei tegen Zaanstad Dames 3. In Zaanstad werd begin dit seizoen verloren met 4-0 dus het was voor de dames uit Vinkeveen een uitdaging om nu wel te winnen. De eerste … Lees meer »