Argon basketbal Mu18 wint eerste wedstrijd van de tweede seizoenshelft!

Geplaatst op: 22 januari 2010

De tweede seizoenshelft, alweer het derde seizoen in onze Rabobank-shirts, is van start gegaan en het wordt extra spannend. Het gaat nu echt om het kampioensschap in de 1e klasse. De eerste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen de Springers uit Gouda. De teams hadden nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. Met de hoop op een leuke wedstrijd begon het eerste kwart. Het ging redelijk gelijk op totdat Argon iets uit kon breiden en met een kleine voorsprong het eerste kwart kon beëindigen.

In het tweede kwart kreeg Argon een kleine dip waardoor Springers in de wedstrijd kon groeien. Ze kwamen zelfs voor en met de rust stond dan ook een 22-23 op het scorebord.

Maar er was natuurlijk nog niets verloren. Dat bleek ook want Argon herpakte zich weer helemaal, verdedigde goed en wist geweldig op voorsprong te komen met een stand van 43-31. Nu was het aan Argon de taak om de wedstrijd rustig uit te spelen. Het lukte niet meteen waardoor we nog aardig wat scores te verduren kregen. Maar door het uit pasen van de wedstrijd, wist Argon toch te winnen met een eindstand van 47-44.

De tweede seizoenshelft, alweer het derde seizoen in onze Rabobank-shirts, is van start gegaan en het wordt extra spannend. Het gaat nu echt om het kampioensschap in de 1e klasse. De eerste wedstrijd werd thuis gespeeld tegen de Springers uit Gouda. De teams hadden nog nooit eerder tegen elkaar gespeeld. … Lees meer »