Atlantis A2 blijft bovenaan

Geplaatst op: 18 januari 2010

Het door Scheenaart Rioolservice gesponsorde Atlantis A2 speelde zaterdag 16 januari gelijk tegen Thor A1.
Van te voren was al bekend dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Thor A1 wilde, net als alle overige teams uit de competitie, Atlantis A2 verslaan, dat tot nu toe onverslaanbaar is.

Om 17:00 klonk het startsignaal van de wedstrijd met in het aanvalsvak van Atlantis: Maarten, Gerben, Ilona en Anne. In het verdedigingsvak stonden: Robin, Timo, Saskia en Sharon. Reserves waren Niels en Lisanne. Al snel loste een heer van Thor een schot, 1-0. Maar de mensen in de aanval van Atlantis pikten dit niet en Gerben scoorde al snel een doorloopbal. De aanval van Atlantis had veel kansen, maar in de verdediging kreeg Gerben onterecht een vrije bal tegen, hier maakte Thor gebruik van om de stand 2-1 te maken. Thor scoorde uiteindelijk ook nog een korte kans wat de stand op 3-1 bracht. Toen Thor nog een keer scoorde werd het dieptepunt van de wedstrijd bereikt, maar Atlantis vocht terug en door een schot van Anne werd de stand weer teruggebracht naar 4-2. Een korte kans van Robin zorgde er hierna voor dat Atlantis weer terug in de wedstrijd kwam. Thor was het er niet mee eens en scoorde 2 korte kansen, zodat de stand voor de rust op 6-3 kwam.

Na de rust werd er gewisseld. Niels kwam erin voor Gerben en Lisanne kwam erin voor Saskia. Met deze wissels begonnen we weer vol goede moed aan de wedstrijd. Een paar minuten nadat de scheidsrechter het beginsignaal had gegeven scoorde Niels een afstandschot. En ook Timo scoorde een doorloopbal wat de stand op 6-5 bracht. Maar Thor scoorde hierna, waardoor het 7-5 werd. Atlantis had veel kansen, maar ze wilden er maar niet ingaan... Uiteindelijk scoorde Anne waardoor het 7-6 werd. Toen de laatste minuten op het scorebord verschenen scoorde Niels, wat de stand gelijk bracht .Atlantis deed vervolgens nog zijn best om de overwinning te behalen, maar helaas beleef de stand gelijk. Atlantis heeft zich uiteindelijk goed teruggevochten deze wedstrijd, ondanks dat de scheidsrechter niet altijd meewerkte.

De scheidsrechter maakte teveel fouten, en floot erg veel voor eigen vereniging. Robina kon wegens een lange blessure niet mee doen aan de wedstrijd. Maar vanaf de kant was ze heel positief en gaf veel tips en aanwijzingen. Invalcoaches, Arie en Marijke, en toeschouwers bedankt! De volgende thuiswedstrijd van Atlantis A2 is de zeer spannende klassieker Atlantis A2 - Vinken A2 op 23 Januari om 11.45 uur in Sporthal De Phoenix aan de Hoofdweg te Mijdrecht. Het belooft zeer spannend te worden met een leuk potje korfbal.

Komt allen!

Het door Scheenaart Rioolservice gesponsorde Atlantis A2 speelde zaterdag 16 januari gelijk tegen Thor A1.Van te voren was al bekend dat dit geen makkelijke wedstrijd zou worden. Thor A1 wilde, net als alle overige teams uit de competitie, Atlantis A2 verslaan, dat tot nu toe onverslaanbaar is. Om 17:00 klonk … Lees meer »