De kinderen uit groep vijf werden in drie teams ingedeeld en mochten zelf een naam verzinnen. Het werd: de Powerschieters, Vitac en het Topteam.
Alle teams gingen langs acht onderdelen waarbij via 8 spelletjes de tafeltennisvaardigheden werden getest. Op elk onderdeel weden veel punten gescoord, hetgeen resulteerde in de volgende uitslag:

1. Team de Powerschieters (Sarah-Lynn Overdijk, Vera Bader, Sten de Lange, Wouter de Waard, Stefan de Haan en Robin Eikelboom) --> 184 punten
2. Team Vitac --> 145 punten
3. het Topteam --> 116 punten
Alle teamleden van de Powerschieters kregen een mooie medaille uitgereikt.

Groep 6 hield een toernooi dat uit twee ronden bestond. Er werden in de eerste ronde drie vierkampen gespeeld en een vijfkamp. In de tweede ronde speelden de nummers 1 bij elkaar, de nummers 2 bij elkaar enzovoorts. De krachtsverschillen waren in de tweede ronde veel minder groot, wat veel leuke en spannende games opleverde. Na de vierkamp was de stand zo dat zowel Julian Bunschoten als Sepp Rehbach vijf games gewonnen hadden. Daarom moesten zij nog in een echte finale bepalen wie het toernooi van groep 6 zou winnen. Het werd uiteindelijk Sepp, die Julian versloeg met 3 tegen 1 games.

De uitslag van groep 6 was:

1. Sep Rehbach
2. Julian Bunschoten
3. Max Irving

Bij groep 7 ging de strijd om de winst tussen Gino Muntslag en Jakob Sions, die beiden nog niets verloren hadden, tot ze elkaar tegenkwamen in de finale. Het was Gino die won, met 3 tegen 1.

De uitslag van groep 7:
1. Gino Muntslag
2. Jakob Simons
3. Dennis van den Hoven

In groep 8 werd Dylan Bergkamp de winnaar,voor Hugo Straver en Rachan van Vliet.

De uitslag van groep 8:
1. Dylan Bergkamp
2. Hugo Straver
3. Rachan van Vliet

Vitac was weer blij met de steun van Rabobank Veenstromen en Super de Boer, die dit toernooi weer mede mogelijk gemaakt hebben en hoopt enkele kinderen op de trainingen te mogen verwelkomen ter kennismaking met tafeltennis. Belangstellenden kunnen bellen met 0297-262985.

Op maandag 28 december vond weer het jaarlijkse Kinder Tafeltennisfeest plaats bij Tafeltennisvereniging Vitac in Vinkeveen. Dit toernooi, wordt gehouden voor de groepen 5 tot en met 8 van de basisscholen uit Vinkeveen en omgeving. De kinderen uit groep vijf werden in drie teams ingedeeld en mochten zelf een naam … Lees meer »