HVM Heren 1 als 4e de winterstop in

Geplaatst op: 11 december 2009

Na een kleine dip hebben de heren van HVM weer de juiste weg gevonden in de 4e klasse B competitie. Afgelopen zondag speelden de heren hun laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de heren uit Waddinxveen. De tweede ontmoeting dit jaar, waar HVM in de eerste wedstrijd wist te winnen met 0-1.

Zondag stond er toch een wat sterkere tegenstander dan de vorige wedstrijd, maar ondanks dat wisten de Mijdrechtse heren er behoorlijk veel balbezit en kansen uit te halen. De eerste kleine kansen waren dan ook aan Mijdrechtse kant, maar Waddinxveen is erg goed in counteren en zo kwamen de gasten ook als eerste op voorsprong door een goed uitgespeelde actie van hun nummer 10. Al snel wist de ploeg van Nouschka Capel een antwoord te geven op dit doelpunt en was het Jurrian Hartwigsen die de 1-1 op het scorebord mocht noteren. Nog geen minuut later gaf HVM nog wat gas bij en mocht Raoul van Rossum een kans beheerst afmaken en kon men met een gerust hart gaan rusten met de verdiende voorsprong van 2-1.

De 2e helft werd er nog meer strijd geleverd, vooral aan Mijdrechtse zijde die letterlijk en figuurlijk het snot voor de ogen hebben gewerkt. Helaas werd er al vroeg in de 2e helft gescoord uit een counter door de heren uit Waddinxveen. Nog harder werken dus voor de jonge honden van HVM. Het team gesponsord door de Rabobank Veenstromen was ook in deze helft veel meer aan de bal en na verloop van tijd wist Thom Fokker de bal zuiver te passen op Nick van der Plaat die koel bleef en HVM op een 3-2 voorsprong wist te zetten. Tot aan de laatste minuut was het hard werken en dacht men met een 3-2 zege het veld af te lopen, maar door een counter van Waddinxveen in de laatste minuut werd het toch nog 3-3. Ondanks dit gelijke spel hebben de heren van HVM laten zien dat zij zeker thuis horen in de bovenste regionen van de 4e klasse B en kan men terug kijken op een geslaagde eerste helft van de competitie. In februari zullen de heren weer het veld betreden om zich voor te bereiden op de 2e helft van de competitie die op 7 maart hervat zal worden tegen de heren van Forcial te Rockanje.

Na een kleine dip hebben de heren van HVM weer de juiste weg gevonden in de 4e klasse B competitie. Afgelopen zondag speelden de heren hun laatste wedstrijd voor de winterstop tegen de heren uit Waddinxveen. De tweede ontmoeting dit jaar, waar HVM in de eerste wedstrijd wist te winnen … Lees meer »