Atlantis 2 verliest van KIOS 2

Geplaatst op: 7 december 2009

Meteen in de eerste minuut kwam Atlantis 2 achter met een stand van 0-1. Maar gelukkig werd er hierna meteen twee keer gescoord, waardoor de stand 2-1 werd. Deze twee doelpunten zijn meteen de enige doelpunten die Atlantis de eerste helft heeft gescoord, ook al werden er veel kansen gecreëerd. Na de rust werd er door beide partijen het eerste kwartier niet gescoord. Tijdens het eerste kwartier werd wel Kim Stolk gewisseld tijdens een mooie publiekswissel, waarbij ze bloemen kreeg en knuffelberen toegeworpen omdat ze zwanger is. Hierna werd er wel weer gescoord, maar jammer genoeg door de tegenstanders waardoor de stand op 2-8 kwam. Na een mooi schot en een doorloopbal van het door Rabobank gesponsorde Atlantis werden de laatste tien minuten met een stand van 4-9 ingegaan. In de laatste minuten werden er nog veel door beide kanten veel kansen gecreëerd, waarvan er nog vijf schoten totaal zijn ingegaan en dit leidde tot een eindstand
van 6-12.

Op zaterdag 5 december speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen KIOS 2. Na het verlies van vorige week was het team erop gebrand om deze week te gaan winnen. Maar helaas is dit niet gelukt, want er is verloren met een stand van 6-12. Meteen in de eerste … Lees meer »