Atlantis 1 laat punten liggen

Geplaatst op: 1 december 2009

Zaterdag 28 november mocht het eerste team van Atlantis gesponsord door Rabobank op bezoek bij DKV IJmuiden.

Binnen 2 minuten opende Jelmer Steen de score voor Atlantis. Het begin van de wedstrijd ging daarna behoorlijk gelijk op. Helaas ging het mis richting het einde van de 1e helft. Binnen een kwartier ging de score van 3-2 naar 7-3. Met deze achterstand ging het door Rabobank gesponsorde team de rust in.

Na rust kwam het vertrouwen terug. Jacco van Koeverden Brouwer scoorde een strafworp en snel daarna viel het schot van Lisanne van Doornik, dit bracht de stand op 7-5.
Hierna ging de wedstrijd wederom gelijk op. Atlantis knokte door, maar bleef toch haken op 2 punten achterstand. Coach Mark van den Brink bracht Wouter Drubbel in, maar dit mocht niet baten.
Atlantis kon mede vanwege een slechte start deze wedstrijd niet naar zich toe trekken. Bij een stand van 13-11 klonk het eindsignaal.

Volgende week speelt Atlantis 1 haar eerste thuiswedstrijd in de zaal. Zij spelen om 14.45 uur tegen KIOS. Dit is ook meteen het startsein voor de sfeer commissie. Dit is een commissie opgericht door jeugdleden Kristian Geerdinck en Maarten Helsloot. Zij willen meer sfeer brengen bij de thuiswedstrijden van de selectie. Zij en natuurlijk de selectie kunnen uw aanwezigheid én toeters en bellen goed gebruiken!

Zaterdag 28 november mocht het eerste team van Atlantis gesponsord door Rabobank op bezoek bij DKV IJmuiden. Binnen 2 minuten opende Jelmer Steen de score voor Atlantis. Het begin van de wedstrijd ging daarna behoorlijk gelijk op. Helaas ging het mis richting het einde van de 1e helft. Binnen een … Lees meer »