Atlantis 2 verliest van OVVO

Geplaatst op: 30 november 2009

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 nam het op tegen OVVO 4 in Maarsen.
Atalantis kwam lekker uit de startblokken en scoorde meteen de 0-1, van OVVO kwam er meteen een respons 1-1. Maar Atlantis scoorde drie minuten later weer en maakten er 1-2 van. Daarna was het OVVO die 3 keer achter elkaar wist te scoren 4-2 voor OVVO. Meteen scoorde Atlantis drie keer achtereen en het werd 4-5 voor Atlantis. OVVO maakte net voor rust de gelijkmaker. En de teams gingen met een gelijk spel van 5-5 de rust in. Na de rust ging het gelijk op tot de 7-7, daarna was het Ovvo die 2 keer scoorde, maar Atlantis liet de ploeg uit Maarsen niet uitlopen. Ze maakten er door ook 2 keer te scoren 9-9 van. Daar op volgend werd er in 1 minuut 4 keer gescoord, 2 keer door OVVO en twee keer door Atlantis. Het was toch OVVO die nog 3 keer achter elkaar wist te scoren, zij zette de eindstand daardoor op 13-10 voor OVVO.

Volgende week speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis thuis in de Phoenix om 13:25 uur tegen tegen KIOS.

Het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 nam het op tegen OVVO 4 in Maarsen.Atalantis kwam lekker uit de startblokken en scoorde meteen de 0-1, van OVVO kwam er meteen een respons 1-1. Maar Atlantis scoorde drie minuten later weer en maakten er 1-2 van. Daarna was het OVVO die 3 … Lees meer »