Ekris Summertime deal
Officiële ingebruikname bestelauto Stichting De Baat

Officiële ingebruikname bestelauto Stichting De Baat


Geplaatst op: 23 november 2009

Afgelopen vrijdagmiddag 20 november heeft Stichting De Baat een gloednieuwe bestelbus (Fiat Doblo) in gebruik genomen. Het bijzondere aan deze bus is dat de aanschaf betaald is door adverteerders op de bus: Verboom Draadwaren, Univé Verzekeringen, Vobi beton- en waterbouw, Theo van Rijn autoschade, AVO Vinkeveen adviesbureau, Haaxman lichtreclame, Sokkenmarkt.nl, van Dort & Partners accountants en belastingadviseurs, Paviljoen Eiland Èén Vinkeveen, Winkeloord verhuur van sloepen, valken, kano's en platbodems, Jan van Schie pontonverhuur, grondwerken en machineverhuur, Rabobank Veenstromen, Zuwe Zorg, Mondria boeken en kantoorartikelen, Kringkoop kringloopbedrijf, IEH groep recycling,

De bus gaat gebruikt worden door het ambulant jongerenwerk en voor de sport- en spelactiviteiten van het jongerenwerk van De Baat alsmede de tuin- en klussendienst. De heer Ruud van der Vliet, directeur Rabobank Veenstromen, gaf door het overhandigen van sponsorcertificaten het startsein van de officiële ingebruikname. Het spreekt voor zich dat de Baat bijzonder erkentelijk is voor de ondersteuning vanuit het lokale bedrijfsleven.

 Laatst bewerkt op: 16 november 2016 13:34

Bron: Ingezonden stukken

Dit bericht delen via:
Opties:

Inschrijven nieuwsbrief


Alle velden zijn verplicht

Je gegevens:

Officiële ingebruikname bestelauto Stichting De Baat

Afgelopen vrijdagmiddag 20 november heeft Stichting De Baat een gloednieuwe bestelbus (Fiat Doblo) in gebruik genomen. Het bijzondere aan deze bus is dat de aanschaf betaald is door adverteerders op de bus: Verboom Draadwaren, Univé Verzekeringen, Vobi beton- en waterbouw, Theo van Rijn autoschade, AVO Vinkeveen adviesbureau, Haaxman lichtreclame, Sokkenmarkt.nl, … Lees meer »


Alle velden zijn verplicht

Enkele gegevens ontbreken of zijn onjuist.

Het formulier kan nog niet verwerkt worden, omdat het nog niet helemaal (correct) is ingevuld.

Je gegevens:
Gegevens van de ontvanger: