Atlantis B1 / Roebeson BV – Vinken B1

Geplaatst op: 23 november 2009

In de verdediging startten Reinout, Kariem, Willemijn & Lusanne. We begonnen goed en al snel maakte Matthijs een doelpunt d.m.v een schot. Na een mooie actie van Maarten legde hij de bal er ook in. 2-0. Wisselen! De aanval was heel actief bezig en we hadden veel kansen. Reinout scoorde een mooi afstandschot. 3-0. Rust. Het was weer even inkomen voor Atlantis en daar maakte de Vinken gebruik van. Ze scoorden 3-1. Wisselen! De aanval had veel kansen maar de bal wilde er niet in. De verdediging stond sterk te verdedigen, maar toch kregen we er weer een tegen. 3-2.
Dat wilde Atlantis afstraffen en Reinout maakte 4-2. Sophia kwam erin voor Lusanne. Toen scoorde de Vinken weer, maar snel daar achteraan scoorde Ciska. 5-3. Daarna scoorde Reinout nog een strafworp. Ciska & Reinout werden gewisseld voor Britt en Jonathan. In de laatste minuut kregen we nog een doorloopbal tegen. Einduitslag: 6-4. Een eerlijk verdiende overwinning met heel veel kansen. Invallers & toeschouwers bedankt en tot de volgende overwinning!

Op zaterdag 21 november startte om 13.20 de wedstrijd met toeschouwers voor Atlantis maar ook een aantal van de Vinken. In de aanval van het door Roebeson gesponsorde Atlantis B1 startten Matthijs, Maarten, Ciska & Eva. In de verdediging startten Reinout, Kariem, Willemijn & Lusanne. We begonnen goed en al … Lees meer »