4e overwinning op rij voor de CSW dames

Geplaatst op: 9 november 2009

De regen maakte de wedstrijd twijfelachtig, maar er mocht worden gespeeld. Het elftal met, Shanon in de basis als linksbuiten, begon sterk aan de wedstrijd, maar de 1e kans was voor Jodan Boys. Eén van de aanvallers van Jodan Boys kwam vrij voor de keeper, onze keepster Bianca redde de bal op sublieme wijze.

CSW liet zich niet van de wijs brengen en pakte de draad weer op. In de 12e minuut was er een mooie CSW aanval, Sylvia speelde de bal naar Kim, zij speelde zich vrij en schoot op doel, het schot belandde op de lat, Christianne Bijman kopte de terugspringende bal keurig binnen, 1-0. We hebben de voorsprong niet lang kunnen vasthouden, want in de 15e minuut verdween een (onnodige) vrije trap van Jodan-Boys onhoudbaar in de bovenhoek, 1-1. In de 23e minuut kwam CSW weer op voorsprong: Christianne werd net buiten de 16 meter neergelegd, Iris schoot de bal in de rechterbovenhoek, de keeperster kon de bal nog net uit het doel tikken. Christianne was er als de kippen bij en zette de bal opnieuw voor, Shanon tikte de bal keurig binnen, 2-1. Er volgde een periode waarin het spel op en neer ging, maar de aanvallen van zowel CSW als Jodan Boys leverde geen direct kansen op.

Na de rust had CSW het beste van het spel, er waren kansjes voor Shanon, Christianne alleen het 3e doelpunt bleef uit. Door het uitblijven van het verdiende doelpunt bleef Jodan Boys echter jagen op een doelpunt, enkele malen kwamen zij gevaarlijk door maar Bianca redde even zoveel keren. In de 35e minuut kwam Faye voor Sylvia. CSW kreeg nog 2 kansen, Christianne en Shanon konden net niet tot scoren komen. Al met al een verdiende overwinning, waarmee CSW vast op de 3e plaats van de ranglijst is gekomen. Te noemen is nog dat Shanon Molleman is uitgeroepen tot "Lady of the Match"

Volgende week de uitwedstrijd tegen Pancratius, aanvang om 14.45 uur.

De regen maakte de wedstrijd twijfelachtig, maar er mocht worden gespeeld. Het elftal met, Shanon in de basis als linksbuiten, begon sterk aan de wedstrijd, maar de 1e kans was voor Jodan Boys. Eén van de aanvallers van Jodan Boys kwam vrij voor de keeper, onze keepster Bianca redde de … Lees meer »