Argon C1 klopt koploper FC Haarlem C1 thuis met 1-2

Geplaatst op: 2 november 2009

Het middenveld met Menno, Bram en Berry ontregelde in 1e instantie al de Haarlem aanval, waarna onze verdediging, bestaande uit Joris, Robert, Matthijs, Terrence en gastkeeper Giovanni tamelijk eenvoudig overeind bleef. Haarlem moest achterin wel scherp blijven om de snelle uitbraken met Emiel en Jack op de vleugels en Dylan in het midden tegen te houden. In de 2e helft veranderde het beeld niet, Haarlem bleef breiend aanvallen en Argon bleef rustig verdedigen. Halverwege de 2e helft werden 2 kansen via snelle aanvallen van Argon gecreëerd en prima omgezet in een 2-0 voorsprong omgezet. De 0-1 schoot Bram hoog in de touwen, terwijl de Haarlem keeper het schot van Patrick nog net kon verwerken maar geen enkele kans bij de rebound van Menno had, waardoor het 0-2 werd. Haarlem wisselde veelvuldig, terwijl bij Argon Digiano voor Emiel en Matthijs I voor Dylan ingebracht werden.

De laatste minuten drong Haarlem vanzelfsprekend nog meer aan, maar slechts 1 kans werd door onze jongens weggeven, waardoor de eindstand 1-2 werd.

In een uitermate boeiende wedstrijd lieten de mannen van trainer Ronald Schalkwijk de koploper met lege handen in hun eigen " stadion" achter. Haarlem was voetbaltechnisch misschien wel beter, maar niet daadkrachtig genoeg om onze verdediging, het echt moeilijk te maken. Het middenveld met Menno, Bram en Berry ontregelde in … Lees meer »