Vinken B2 kampioen

Geplaatst op: 19 oktober 2009

Op zaterdag 17 oktober mocht de B2 van de Vinken na een kort oponthoud met mooi weer vertrekken naar de concurrent Swift B2 te Amsterdam, om daar het kampioenschap veilig te stellen.

In de aanval begonnen Quincy Steen, Sanne van de Voort , Clemence Verlaan en Robbin de Graaff en in de verdediging startten Denise Bultena, Danielle Gijsen, Derk Burggraaff en Tijn van Vliet Helaas waren Marieke Oostrom en Rens van Vliet afwezig. In het begin van de wedstrijd deed de verdediging hun uiterste best om een doelpunt tegen te houden. Er kon echter niet voorkomen worden dat de tegenstander door middel van een afstandschot het heft in handen nam en het openingsdoelpunt scoorde. Vervolgens kwam het aanvallende team in beweging. De achterstand werd door Robbin, Danielle, Quincy en Derk omgebogen in een voorsprong. Met mooie aanvallen en verdedigend spel ging de B2 de rust in met 2-6. In de tweede helft begon de B2 meer plaatsfouten te maken, waardoor de tegenstander weer een beetje het gevoel kreeg om terug te komen in de wedstrijd.

Zij scoorden dan ook twee doelpunten. Maar omdat Denise en haar teamgenoten weer goed gingen verdedigen en Vinkenspeelster Sanne het verschil weer op 3 bracht (4-7) brak bij de tegenstander het verzet. Hierdoor kon de B2 met doelpunten van Clemence, Danielle, Quincy en Robbin het feest compleet maken.

Na het eindsignaal stond er 7-11 op het scorebord en konden de kampioenen van de Vinken B2 de champagneflessen laten knallen. Een wedstrijd en resultaat om trots op te zijn.

Op zaterdag 17 oktober mocht de B2 van de Vinken na een kort oponthoud met mooi weer vertrekken naar de concurrent Swift B2 te Amsterdam, om daar het kampioenschap veilig te stellen. In de aanval begonnen Quincy Steen, Sanne van de Voort , Clemence Verlaan en Robbin de Graaff en … Lees meer »