Goed eindschot voor De Vinken

Geplaatst op: 19 oktober 2009

In de laatste veldcompetitiewedstrijd voor de zaal heeft De Vinken goede zaken gedaan door twee wedstrijdpunten uit Apeldoorn mee naar huis te nemen. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken, maar aan het einde van de tweede helft bevestigden de Vinkeveners dat zij in de top drie van de tweede klasse thuis horen.

Atalante
De ploeg van Siemko Sok startte met de wind tegen. De eerste aanval met Kelvin Hoogenboom, Pascal Kroon, Joyce Kroon en Mariska Meulstee kon mede daardoor niet tot scoren komen. Ook Vinken's tweede aanval met Charita Hazeleger, Lisette Pauw, Peter Koeleman en Ruud Oussoren wist pas in de eenentwintigste minuut te scoren via een door Lisette Pauw meegekregen strafworp. Daarna maakte het Apeldoornse Atalante nog 4-1 alvorens Pascal Kroon en Ruud Oussoren De Vinken weer terug in de wedstrijd brachten door de ruststand op 4-3 te brengen.

Laatste kwartier
Direct na rust scoorde Oussoren nog eens: 4-4. Het eerste kwartier na rust bleef het scoringsinitiatief vooral bij Atalante. Weliswaar vochten beide teams goed voor de kansen, maar het duurde tot ver in de tweede helft voordat de Vinkeveners echt los kwamen. Via 6-4 en 8-6 (Ruud Oussoren en Pascal Kroon) was de stand tien minuten voor tijd 8-8 (twee maal Charita Hazeleger). Nog één maal kwam de thuisploeg op voorsprong, maar daarna ging De Vinken erop en erover. Doelpunten van Kelvin Hoogenboom, de inmiddels ingevallen Helene Kroon en Peter Koeleman brachten de eindstand op 9-11 in Vinkeveens voordeel.
De scores voor De Vinken deze middag kwamen van: Charita Hazeleger (3x) Ruud Oussoren (3x), Pascal Kroon (2x), Kelvin Hoogenboom, Peter Koeleman en Helene Kroon (allen 1x).

Met dit resultaat heeft De Vinken zich in de top van de poule genesteld, zodat met een gerust hart het zaalseizoen in gegaan kan worden. Na het winterseizoen in de zaal wordt deze veldcompetitie voortgezet. Ook in de zaal speelt De Vinken 1 in de tweede klasse van het KNKV. De zaalcompetitie begint op 14 november.

In de laatste veldcompetitiewedstrijd voor de zaal heeft De Vinken goede zaken gedaan door twee wedstrijdpunten uit Apeldoorn mee naar huis te nemen. De thuisploeg kwam goed uit de startblokken, maar aan het einde van de tweede helft bevestigden de Vinkeveners dat zij in de top drie van de tweede … Lees meer »