CSW klopt Voorland

Geplaatst op: 19 oktober 2009

CSW is afgelopen zaterdag alleen aan de leiding gekomen doordat de concurrenten punten verspeelden en de ploeg van trainer Dennis v.d. IJssel op eigen veld Voorland met 3-1 versloeg.

CSW trof in Voorland een tegenstander die bepaald niet onderschat mocht worden. CSW was in de beginfase van de wedstrijd wel meer in balbezit maar was het erg lastig om de juiste opening te vinden en te vaak voor de moeilijkste oplossing werd gekozen. Voorland kon daar ook niet al te veel tegenoverstellen vooral ook omdat de snelle buitenspelers prima in bedwang werden gehouden door Vincent Wens en Dennis Vellekoop, de beide backs van CSW. Het eerste gevaar kwam wel van Voorland uit een goed genomen vrije trap maar de bal werd prima onder de lat weggetikt door doelman Jordi Wens. Daarna een knappe doelpoging van Cabeza maar zijn schot uit de draai verdween net naast het doel. Jay Klaas Wijngaarden leek de score te gaan openen toen hij de bal ontving van Cabeza maar zijn schot ging net voorlangs. Halverwege de eerste helft nam CSW toch de leiding toen Ronnie Hilhorst Cabeza op maat bediende en oog in oog met de keeper tikte Cabeza beheerst binnen. Nog voor rust kwam CSW op een 2-0 voorsprong. Na een prima combinatie tussen Wijngaarden en Cabeza werd de bal door laatstgenoemde panklaar gelegd bij de vrijstaande Ronnie Hilhorst. Hilhorst controleerde de bal op zijn borst om vervolgens hard en droog uit te halen.

De tweede helft was qua niveau een stuk minder dan de eerste er werd vooral veel en slordig balverlies geleden. CSW vergat te voetballen en zocht te snel de lange bal. Ook tegenstander Voorland kon niet imponeren en wist ook nauwelijks gevaarlijk te worden. Na een minuut of twintig in de tweede helft kwam CSW op een veilige voorsprong. Wederom Cabeza die de bal voorzette op de inlopende Hilhorst die uit de lucht keihard binnenschoot. Ook Michel Zeldenrijk leek nog te gaan scoren maar kon de bal net niet goed genoeg raken waardoor de bal naast het doel verdween. Vlak voor tijd werd de eer nog gered door Voorland toen de bal uit een scrimmage in het doel verdween en zo de eindstand op 3-1 werd bepaald.

Zaterdag speelt CSW voor de beker uit tegen Dovo, een mooie tegenstander voor CSW aangezien deze ploeg op het hoogste niveau van het zaterdagvoetbal speelt.

CSW is afgelopen zaterdag alleen aan de leiding gekomen doordat de concurrenten punten verspeelden en de ploeg van trainer Dennis v.d. IJssel op eigen veld Voorland met 3-1 versloeg. CSW trof in Voorland een tegenstander die bepaald niet onderschat mocht worden. CSW was in de beginfase van de wedstrijd wel … Lees meer »