Weer winst dames CSW

Geplaatst op: 19 oktober 2009

Het elftal, met Danielle weer terug als linksbuiten en Debbie voor de geblesseerde Lea, begon goed aan de wedstrijd. Met de wind in de rug gingen de eerste ballen richting het doel van RCL. Al na 4 minuten werd de aanvalsdrift beloond, Danielle krulde de bal uit een vrije trap voor het doel, alwaar Jorien de bal beheerst binnen tikte, 1-0. Er volgde al snel daarna een volgende vrije trap, helaas verdween deze bal over het doel. Mooie aanvallen volgde en na een combinatie met Iris kon Danielle net worden gestopt door een van de RCL verdedigsters. Een diep gepeelde bal van Kim zette Danielle vrij voor het doel, helaas verdween de bal net naast het doel. Christianne kon, na een combinatie in het centrum, afwerken, de bal werd door de keeper gekeerd. RCL kon niet veel tegenover onze aanvallen zetten, soms was er een diep gepeelde bal maar onze verdediging, met Tea, Kim, Diana en Debbie, verdedigde naar behoren.

Aanvallend konden Pascalle, Christianne en Sylvia de score voor CSW nog vergroten, helaas bleven we op 1-0 staan. Vlak voor rust lag de bal in ons doel, maar gelukkig was het een buitenspel doelpunt, maar de toon was gezet RCL ging opportunistische voetballen en kreeg meer kansen.

Na de rust hield CSW het beste van het spel, in de 6e minuut stond Danielle alleen voor de keeper maar de bal verdween net naast het doel. RCL speelde veelvuldig de lange bal en we moesten enkele keren stevig ingrijpen, in de 15e minuut mocht RCL op ca. 20 meter van ons doel een vrije trap nemen, maar gelukkig verdween de bal over het doel. Na de wissel, Shannen voor Sylvia, volgde er weer een nieuwe stroom aanvallen. Kansen waren er uit vrije trappen en corners. We waren dicht bij de 2-0, maar de bal verdween niet in het doel. In de 30e minuut redde Isabella katachtig op de doellijn na een schot van RCL, er volgde nog een vrije trap voor RCL maar de bal verdween naast het doel. Danielle werd onderuit gelopen, iedereen dacht dat de bal, bij RCL, op de stip ging, maar de goed fluitende scheidsrechter legde de bal buiten de 16. De vrije trap leverde niets op. Uit een corner, in de 36e minuut, maakte Jorien haar 2e goal, de bal werd afgekeurd.

De laatste 10 minuten ging het spel op en neer RCL kreeg geen echte doelkansen meer. CSW daarentegen scoorde in de 40e minuut: een schot van Christianne verdween in het doel, 2-0. Al met al een verdiende overwinning alleen de kritische toeschouwers zouden, gezien het aantal goede kansen, op een hogere uitslag hebben gerekend. CSW is met deze overwinning opgeklommen naar de 3e plaats.

Volgende week de beker topper tegen de hoofdklasser Seastum, aanvang om 14.30 uur.

Het elftal, met Danielle weer terug als linksbuiten en Debbie voor de geblesseerde Lea, begon goed aan de wedstrijd. Met de wind in de rug gingen de eerste ballen richting het doel van RCL. Al na 4 minuten werd de aanvalsdrift beloond, Danielle krulde de bal uit een vrije trap … Lees meer »