De Vinken C3 overtuigd kampioen

Geplaatst op: 19 oktober 2009

De Vinken C3 is dit veldseizoen overtuigend kampioen geworden. Het door Super de Boer gesponsorde team versloeg tegenstander na tegenstander en wist zo ongeslagen bovenaan te eindigen.

De eerste wedstrijd van het seizoen was tegen OVVO. De ploeg begon ietwat onzeker, maar al snel was duidelijk dat ze met kop en schouders boven de tegenpartij uitstaken. Via een ruststand van 0-10 werd het uiteindelijk 0-14 in Maarssen.

De week erop stond de derby tegen Atlantis op het programma. Een lange tijd stond het 1-1, maar vlak voor rust wist de C3 de voorsprong iets uit te breiden naar 1-3. Na rust werd er vrolijk verder gescoord, wat resulteerde in een 1-8 eindestand.

Na een week rust eindelijk de eerste thuiswedstrijd. Deze werd gespeeld tegen ESDO uit Kockengen. Deze wedstrijd maakten de Vinkeveners het zichzelf lastiger door ontzettend veel kansen te missen. Gelukkig was dat in de eindstand niet te zien, het werd 7-2.

10 oktober, de belangrijkste wedstrijd werd vandaag gespeeld. Ditmaal was de ploeg afgereisd naar Harmelen om het tegen THOR op te nemen, die ook nog geen wedstrijd verloren hadden. Zij hadden tot nu toe wel duidelijk minder vaak gescoord in de wedstrijden, maar dat zegt natuurlijk niks. Het begin verliep niet al te best, THOR heeft bijna de hele eerste helft met 1-0 voor gestaan. Dit was tevens de ruststand. In de rust waren de spelers het met zijn allen eens dat ze, zeker qua veldspel, toch wel duidelijk beter waren. Tijd om te gaan scoren, anders zou het kampioenschap aan hun neuzen voorbijgaan. In de tweede helft pikte iedereen dat goed op en het werd 1-4. Het gedeelde kampioenschap was in ieder geval alvast binnen.

Afgelopen zaterdag stond de laatste wedstrijd tegen het onderaan geklasseerde Fiducia op het programma. De Vinken C3 was gebrand om te winnen en alleen kampioen te worden. Het was vrij snel duidelijker dat ze toch wel een aantal maten te groot waren voor Fiducia. Het werd op eigen veld, onder toeziend oog van vele ouders en ander publiek, 21-0 voor De Vinken C3. Een terechte kampioen!

De Vinken C3 is dit veldseizoen overtuigend kampioen geworden. Het door Super de Boer gesponsorde team versloeg tegenstander na tegenstander en wist zo ongeslagen bovenaan te eindigen. De eerste wedstrijd van het seizoen was tegen OVVO. De ploeg begon ietwat onzeker, maar al snel was duidelijk dat ze met kop … Lees meer »