10 Oktober: energiemarkt 2009

Geplaatst op: 19 oktober 2009

Het door gesponsorde H.W. v.d. Laan team van Korfbalvereniging Atlantis heeft met wisselende scores het eerste veldseizoen afgesloten.

Atlantis 3 bestaat uit: Wilma Kranenburg, Mirjam Gortenmulder, Nadia Bachdim, Leoniek van der Laan, Sandra Pronk, Jan Willem van Koeverden Brouwer, Arjen Markus, Serge Kraaikamp, Barry van der Waa, Pleun Neurink en Bert Pauw. Als coach en trainer Harold Taal.

Na al een aantal zware tegenstanders te hebben gehad in de poule, welke met een gering verlies moesten worden beëindigd, was het zeker mogelijk om tegen ZKC '31 punten te halen.

De laatste veldwedstrijd van de eerste helft veldseizoen mocht het gesponsorde H.W. v.d. Laan team het op nemen tegen ZKC'31 in Zaandam. Door afwezigheid en blessure bij de dames heeft Janneke van Ginkel de vierde plek opgevuld bij de dames.

Met twee sterke vakken begon Atlantis 3 vol goede moed aan de wedstrijd. Helaas wist ZKC´31 het eerste doelpunt te maken, maar al gauw sloot Atlantis 3 aan. De stand ging gelijk op tot 3-3. Door een goed aanvalsspel van Atlantis 3 wisten zij met een punt voorsprong de rust in te gaan. In de rust nog een aantal tips meegekregen van de coach begon Atlantis 3 zeer fanatiek aan de tweede helft. Dit resulteerde ook in drie mooie doelpunten. Hierdoor kon Atlantis 3 uitlopen met vier punten verschil. ZKC'31 begon het lastiger te krijgen om hun eigen kansen te creëren. Door een juist verdedings spel van Atlantis 3 wist ZKC'31 hierdoor nog maar twee doelpunt te maken in de tweede helft.

Bij Atlantis 3 vond er nog een heren wissel plaats. Uiteindelijk wist het gesponsorde H.W. v.d. Laan team nog twee maal te scoren en werd de wedstrijd met een winst afgesloten 5-9.

Nog even wat rust, zodat Atlantis 3 op 14 november aan de competitie in de zaal mag gaan beginnen.

Het door gesponsorde H.W. v.d. Laan team van Korfbalvereniging Atlantis heeft met wisselende scores het eerste veldseizoen afgesloten. Atlantis 3 bestaat uit: Wilma Kranenburg, Mirjam Gortenmulder, Nadia Bachdim, Leoniek van der Laan, Sandra Pronk, Jan Willem van Koeverden Brouwer, Arjen Markus, Serge Kraaikamp, Barry van der Waa, Pleun Neurink en … Lees meer »