Atlantis 4 zet opnieuw de bloemetjes buiten

Geplaatst op: 19 oktober 2009

Atlantis begon erg gemotiveerd aan de wedstrijd, waardoor er veel kansen kwamen voor het 1e aanvalsvak. Toch duurde het wel erg lang voordat het 1e doelpunt op het scorebord mocht worden gezet. Door sterk verdedigend werk van het andere vak kwam de 0-2 er snel achteraan.

Nu mocht het andere vak het gaan proberen om de score weer verder uit te breiden, maar ook dat vak had het heel moeilijk om de korf te vinden.

In de rust was Erik erin gekomen in het aanvalsvak en door nog steeds goede aanvallen kon dan eindelijk de 0-3 op het scorebord komen. De tegenstanders kregen nu ook steeds meer kansen en dus ging Thomas warmlopen, want er moest nog een doelpunt vallen. Gelukkig viel die ook voor het door Florist gesponsorde team, dus Thomas kon weer gaan zitten. Met nog een paar minuten te gaan viel dan ook de 1-4, maar Atlantis neemt de winst mee naar huis.

Dit was voorlopig de laatste wedstrijd buiten. Vanaf nu gaan we lekker weer naar binnen. Volgende week zijn we vrij, maar zaterdag 31 oktober mogen we oefenen tegen OVVO uit Maarssen.

Het door Florist gesponsorde Atlantis 4 moest hun laatste wedstrijd van het 1e deel van het buitenseizoen tegen SDO spelen in Hillegom. Nadat iedereen na diverse invalbeurten in Hillegom was aangekomen, konden we beginnen met de voorbereidingen van onze eigen wedstrijd. Atlantis begon erg gemotiveerd aan de wedstrijd, waardoor er … Lees meer »