Atlantis 2 gaat met een goed gevoel de zaalcompetitie in

Geplaatst op: 19 oktober 2009

Zaterdag 17 oktober speelde het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis tegen SDO 2 uit Hillegom.

Atlantis 2 ging gemotiveerd het veld op om de wedstrijd weer met winst af te sluiten.

Ze begonnen heel goed met elkaar en binnen twee minuten werd er door Atlantis 2 gescoord. Dit herhaalde zich tot 3-0. SDO kreeg een strafworp mee en de stand werd 3-1. Atlantis was in topvorm en bracht de stand op 6-1. In de eerste helft bleven er punten vallen, waarbij het merendeel van Atlantis 2 kwam.

De stand bij rust was uiteindelijk 10-3. Het was zaak deze inzet in de tweede helft vast te houden en in de rust kreeg Atlantis 2 nog wat goede tips van hun coach Petra Taal.

In de tweede helft kreeg SDO toch de kans om tweemaal te scoren. Dus moest Atlantis 2 aan de slag om afstand te blijven houden. Dit lukte het team tot 13-5. Daarna kwam SDO toch tot scoren en bracht de stand op 13-7. Atlantis 2 kwam goed terug, waarbij SDO ook zijn best deed om tot scoren te komen. Het laatste deel van de wedstrijd was wisselend voor beide partijen en de eindstand kwam uiteindelijk op 17-10 te staan. Een dikke winst voor het door Rabobank gesponsorde team Atlantis 2 en ze gaan na deze buitenwedstrijd met een goed gevoel de zaal in, waarbij zij hun spel zeker willen continueren.
Op 31 oktober vindt er een oefenwedstrijd plaats in de Kwakel tussen Atlantis 2 tegen Koveni 2 om 14.45 uur. Publiek is van harte welkom.

Zaterdag 17 oktober speelde het door de Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis tegen SDO 2 uit Hillegom. Atlantis 2 ging gemotiveerd het veld op om de wedstrijd weer met winst af te sluiten. Ze begonnen heel goed met elkaar en binnen twee minuten werd er door Atlantis 2 gescoord. … Lees meer »