Het basketbal seizoen is weer begonnen

Geplaatst op: 13 oktober 2009

Na een paar weken getraind te hebben met onze nieuwe trainers hebben de meiden onder 18, 26 september hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen de "Woodpeckers" gespeeld. Ze gingen erg goed van start en hebben verschillende aanvalstactieken afgewisseld waardoor er veel gescoord kon worden. In de rust stond het daarom al 7-22 voor SV argon. De Woodpeckers kwamen iets terug in de tweede helft, maar de meiden van argon waren toch te sterk voor de woodpeckers en hebben daarom ook de eerste wedstrijd met 22-58!

De tweede wedstrijd, op vrijdagavond 2 oktober gingen de meiden naar Crackerjacks mu18 1. In het begin moest Argon even inkomen, want de meiden van Crackerjacks begonnen meteen erg fel. Al snel lukte het Argon om weerstand te bieden en ging de wedstrijd gelijk op. In de rust stond Argon achter, maar het derde kwart ging erg goed en kregen zij een aardige voorsprong. De meiden van Crackerjacks hadden dat niet zien aankomen en al snel werd er door hen een time-out genomen. Helaas liepen de meiden van Argon na de time-out weer een achterstand op. Het laatste kwart probeerde mu18 alles te geven, maar helaas was iedereen erg uitgeput en verloor Argon uiteindelijk met 45-54.

Na een paar weken getraind te hebben met onze nieuwe trainers hebben de meiden onder 18, 26 september hun eerste wedstrijd van het seizoen tegen de "Woodpeckers" gespeeld. Ze gingen erg goed van start en hebben verschillende aanvalstactieken afgewisseld waardoor er veel gescoord kon worden. In de rust stond het … Lees meer »