Atlantis 2 te sterk voor Oranje Nassau

Geplaatst op: 12 oktober 2009

Het team van Atlantis kende in de eerste helft twee gezichten. Aan de ene kant een eerste aanvalsvak dat moeite had elkaar te vinden waardoor de doelpunten lang uitbleven. Aan de andere kant een uiterst solide verdedigingsvak dat de score netjes op nul wist te houden. Uiteindelijk gingen beide ploegen met een 3-1 stand in het voordeel van Atlantis de kleedkamers in. Na de rust toonde Atlantis zich strijdlustiger en meer als één team wat het scorend vermogen duidelijk ten goede kwam. De coach van de Mijdrechtse equipe had de juiste snaar geraakt! Al vrij snel werd het verschil door een mooi afstandschot en een listig balletje onder de korf uitgebreid naar vier. Via 6-2 en 7-3 liep Atlantis uit naar een 10-3 voorsprong. In de slotfase verslapte de concentratie enigszins waardoor Oranje Nassau nog twee keer kon scoren. De door Rabobank gesponsorde ploeg verstevigt hiermee haar tweede positie. In de laatste wedstrijd voor de zaalcompetitie moet Atlantis de winning mood zien vast te houden tegen het tweede team van SDO uit Hillegom.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde tweede team van Atlantis haar zesde wedstrijd van de veldcompetitie in Amstelveen tegen Oranje Nassau. Na een matige eerste helft, hervond Atlantis zich in de tweede helft. De ploeg won uiteindelijk ruim met 10-5. Het team van Atlantis kende in de eerste helft … Lees meer »