Dames CSW winnen van Wartburgia

Geplaatst op: 12 oktober 2009

De klap kwam hard aan en CSW was duidelijk van slag, passes kwamen slecht aan en het inspelen was onvoldoende. In de 20e minuut, een mooie diepte pass op Christianne, zij omspeelde de keeper en maakte beheerst de 1-1.Na dit doelpunt werd het spel duidelijk beter, we gaven meer druk op de bal en uit een mooie combinatie op het middenveld kon Sylvia met een mooi schot de 2-1 aantekenen. CSW ging goed door en nog voor rust scoorde Christianne na goed doorgaan de 3-1.

Een ruststand waar we tevreden mee konden zijn. Na de rust konden we niet doordrukken, het spel was rommelig en de dames van Wartburgia gaven de wedstrijd niet zomaar gewonnen. CSW wisselde en Kim kwam in het veld voor Jaclyn en Pascalle kwam voor Iris. Het spel van CSW veranderde nauwelijks en uit een van de aanvallen van Wartburgia bleef de bal in onze verdediging hangen en verdween onverwacht in het doel, 3-2.

Het doelpunt gaf onze tegenstanders hoop en zij gingen op zoek naar de gelijkmaker. In de 75e minuut volgde een trap vanaf rechts en de bal verdween in ons doel en de 3-3 stond op de borden. Voor CSW greep het initiatief weer terug. Uit een afgeslagen aanval kon Jorien met een mooie lob de 4-3 weer aantekenen. Na deze 4-3 gaf CSW aan de betere ploeg te zijn, er volgde, in de laatste tien minuten, mooie aanvallen waaruit Shannon nog 2 mooie kop kansen kreeg. De 4-3 was de eindstand en de punten konden worden bijgeschreven.

Volgende week een thuiswedstrijd tegen RCL DA2 om 12.00 uur.

CSW begon goed aan de wedstrijd, de bal ging goed rond en Wartburgia had vaak het nakijken, na een minuut of tien, kreeg Wartburgia een onnodige vrije trap ca. 20 meter van ons doel. De vrije trap verdween met een geweldig knal in ons doel. Een tegenvaller van jewelste. De … Lees meer »