CSW Dames gelijk tegen Smerdiek

Geplaatst op: 5 oktober 2009

Al direct na de aftrap trokken we ten aanval en zette onze tegenstanders onder druk. Halverwege de 1e helft kwamen we verdiend op voorsprong, uit een voorzet van Jorien kopte Christianne de bal mooi binnen, 0-1.

We hielden het beste van het spel en de 0-2 was een logisch gevolg, Shannen gaf een mooie steekpass op Jorien, de bal werd door Jorien doorgespeeld op Chrstianne, die de bal in het lege doel kon schieten, 0-2. Gaandeweg de 1e helft nam Smerdiek het initiatief over en vlak voor rust moesten één tegen treffer incasseren, 1-2.

Na de rust moesten we tegen de harde wind spelen en werden door Smerdiek verder teruggedrongen. De bal kwam na de uitverdedigen weer net zo snel terug, de 2-2 en 3-2 volgde binnen 10 minuten. In de 2e helft kwamen Kim voor Lea en Pascalle voor Diana in de ploeg. CSW pakte de draad weer op en gingen op zoek naar de gelijkmaker. We kregen kansen op de gelijkmaker maar het duurde nog tot de 85e minuut voor de gelijkmaker uiteindelijk op het bord kwam, Christianne kreeg de bal aangespeeld, omspeelde de laatste verdediger waarna ze beheerst de bal inschoot, 3-3. In de laatste minuten speelde Shannen nog voor Natasja. Ondanks het punt zijn we huiswaarts gekeerd met het gevoel dat we 2 punten hebben verloren.

Volgende week gaan we thuis de strijd aan tegen Wartburgia , kom ons om 14.30 uur aanmoedigen.

In St. Maartensdijk (Zeeuwse Eilanden) mochten we laten zien hoever we zijn in de opbouw, door blessures konden Mirte en Danielle niet van de partij zijn, terwijl Silvia door griep in Wilnis moest achter blijven. Al direct na de aftrap trokken we ten aanval en zette onze tegenstanders onder druk. … Lees meer »