De Vinken C2 blijft in de race

Geplaatst op: 5 oktober 2009

De wedstrijd begon met een paar aanvallen van beide ploegen, maar een grote kans tot scoren zat daar nog niet tussen. Na ongeveer 5 minuten viel het eerste doelpunt aan Vinken- kant. Melvin gooide een slimme diepe bal naar Romy en die ronde deze keurig af. De verdediging maakte na een aantal minuten een fout, waardoor Luno door kon breken voor een doorloopbal en deze ook keurig afrondde. De stand was weer gelijk.

Er werd gewisseld van vak en functie en het tweede aanvalsvak van De Vinken mocht aan de bak. Er werden mooie aanvallen opgezet, met Kevin vaak in reboundfunctie, net als Amber. Vele - vooral korte - kansen werden gemist en bij het publiek werd meer en meer gehoopt op een treffer. Sanne kon die wens vervullen, ze schoot een mooi afstandschot raak. Ook de 3-1 kwam via een schot van flinke afstand van Sanne. Ondanks mooie kansen van o.a. Patrick, vielen er de eerste helft geen doelpunten meer.

Terug uit de kleedkamers het veld op. De Vinken ging gestaag verder met het creëren van kansen, maar de bal ging er niet in. Ook Luno zette een aantal aanvallen op, maar ook die gingen er niet in. Romy scoorde uiteindelijk een doorloopbal, waardoor de stand op 4-1 kwam te staan. De Vinkenaanval bleef kansen krijgen, o.a. door het goede aangeven van Jorn. Het laatste doelpunt aan de Vinkenkant kwam van Mila, die wist te scoren via een afstandschot. Luno maakte gebruik van een onoplettendheid van de Vinkenverdediging, waardoor ze veel kansen kregen via de doorloopbal. Het onvermijdelijke gebeurde en Luno scoorde via een doorloopbal de 5-2.

Kort daarop was de wedstrijd afgelopen. De C2 staat door deze winst op een keurige 3de plaats, slechts één punt achter OVVO C3. De komende twee weekenden staan nog de wedstrijden tegen Atlantis C2, dat nu één punt achterstaat op onze C2, en Reflex C1, die nog puntloos onderaan staan, op het programma.

Zaterdag 3 oktober. Met een stevige wind in de rug betraden de volgende spelers van De Vinken C2 het veld: Kevin van Vliet, Sanne van Eijs, Romy Bras, Jorn Claassen en Mila Kroon, Patrick Mur, Amber Nagtegaal en Melvin Janssen. De wedstrijd begon met een paar aanvallen van beide ploegen, … Lees meer »