Atlantis 2 wint van Triaz 3

Geplaatst op: 5 oktober 2009

De eerste helft kwam qua doelpunten langzaam op gang. Na 10 minuten wist Atlantis voor het eerst te scoren met een mooi afstandschot. Eenmaal toen het eerste doelpunt was gevallen wist Atlantis al snel een 2e keer te scoren. Al snel sloot Triaz weer aan met een schot onder de korf waardoor de stand op 2-1 kwam. Daarna werd het scoren al snel weer overgelaten aan Atlantis want met nog 5 minuten te spelen in de 1e helft was de stand 5-1 voor de thuisploeg. Toch kreeg Triaz nog de aansluiting in de eerste helft waardoor de ruststand 6-3 voor Atlantis was.

In de 2e helft verloor Atlantis de scherpte waardoor Triaz de mogelijkheid kreeg om terug te komen. Na een kwartier stond het dan ook nog maar 7-6 voor Atlantis. Ondertussen was Wendy Kentrop gewisseld voor Melissa van der Stap en 5 minuten later wisselde Lisanne van Doornik voor Masha Hoogeboom. Gelukkig kwam in het laatste kwartier de scherpte van het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 goed terug waardoor het een reeks van 5 doelpunten wist te scoren waardoor de stand 12-6 werd. Na nog 2 ongelukkige foutjes in de verdediging en een mooie strafworp van de aanval was de zege binnengehaald met een eindstand van
13-8.

Aanstaande zaterdag speelt het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Oranje Nassau. (12.30 uur in Amstelveen)

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 tegen Triaz 3 uit Amsterdam. Triaz stond nog gelijk met Atlantis dus het was voor Atlantis belangrijk om de 2e plek in de poule voor zich alleen te veroveren. De eerste helft kwam qua doelpunten langzaam op gang. Na 10 minuten … Lees meer »