Atlantis 1 wint in matige wedstrijd van ESDO 1

Geplaatst op: 5 oktober 2009

Deze maakten het voor beide ploegen moeilijk om tot scoren te komen. Uiteindelijk werd er gewonnen met 8-6.
Atlantis begon goed aan de wedstrijd. De eerste aanval leverde meteen een mooie doorloopbal op waarmee de score werd geopend. Hierna zou er een periode van een kwartier niet meer gescoord worden. Het was uiteindelijk ESDO dat langszij kwam en meteen nog een doelpunt bij tekende. De strijd in de eerste helft is verder gelijk opgegaan. Er werd gerust met een 3-2 voorsprong voor Atlantis.

Ook na de rust bleef het voor beide ploegen moeilijk om de korf te vinden. ESDO kwam na 8 minuten spelen in de tweede helft weer op gelijke hoogte met Atlantis. Aan het begin van de tweede helft werd Melissa van de Stap het veld ingebracht voor Kim Stolk. Atlantis kwam hierna iets beter in de wedstrijd en was het 2x Jacco van Koeverden Brouwer die de voorsprong weer terug bracht voor Atlantis. Aan het einde van de wedstrijd kwam ESDO nog een paar keer terug tot 1 punt. Gelukkig bleef Atlantis door spelen en werden de betere kansen gekozen in de tweede helft. Met het laatste doelpunt werd de wedstrijd op slot gedaan. Doordat een heer van ESDO de bal bij Melissa uit de handen tikte was er een vrije kans over, voor de vrijstaande heer. De verdiende strafworp werd goed benut en daarmee werd de 8-6 einduitslag bereikt.
Ondanks het mindere spel van deze week, hopen we volgende week de goede lijn voort te zetten.

Zaterdag 10 oktober mag Atlantis aantreden tegen DTS te Enkhuizen om 15:30.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 1 op eigen terrein tegen ESDO uit Kockengen. De wedstrijd van vorige week, in en tegen Amsterdam, werd nog ruim gewonnen . De wedstrijd tegen ESDO werd vooral verstoord door de vele windvlagen. Deze maakten het voor beide ploegen moeilijk om tot … Lees meer »