Verdiende zege CSW

Geplaatst op: 28 september 2009

Het bezoek aan Castricum heeft CSW opnieuw een driepunter opgeleverd. Na een 0-0 ruststand stapten de Wilnissers na 90 minuten met een verdiende 0-2 zege van het veld.

De eerste fase van de wedstrijd had CSW het betere van het spel, werd er goed gecombineerd maar ontbrak de precisie bij de laatste bal. Echt grote kansen waren er daarom ook niet aan de orde. Aan de ander kant kwam Castricum een paar keer goed door via de gevaarlijke vleugelspitsen maar tot echt gevaar leidde dat ook niet. Een schot van Castricum belandde recht in de handen van doelman Jordi Wens en een gekrulde bal een metertje naast het doel. Een aanval door het midden kon net niet goed worden meegenomen door Stefan Baars na aangeven van Cesar de Kuyer ander had Baars zo richting doelman kunnen lopen. Vlak voor rust kreeg Jay Klaas Wijngaarden de mooiste kans maar hij had net te veel tijd nodig waardoor de keeper van Castricum zich op het leer kon storten.

Na rust werd CSW meteen gevaarlijk toen Edwin Milton langs twee man glipte maar zijn voorzet net niet bij een medespeler terecht kwam. Een pracht kans van Alexander Bos na goed doorkoppen van Stefan Baars werd over het doel geschoten. Hierna een mindere fase van CSW dat Castricum beter in de wedstrijd liet komen. Castricum leek ook op voorsprong te komen na een knappe combinatie door het midden. De bal werd knap ingeschoten maar afgekeurd wegens buitenspel. Een paar gevaarlijke corners werden door Jordi Wens knap onschadelijk gemaakt. CSW pakte de draad weer op en na een minuut of twintig spelen nam de ploeg eindelijk een voorsprong. Stefan Baars speelde Mauricio Cabeza aan binnen de zestien en uit de draai schoot Cabeza onhoudbaar binnen. Castricum begon meer ruimte weg te geven en even later had de wedstrijd al in het slot kunnen zitten. Bij een prima dieptebal was Cabeza zijn tegenstander veel te slim af en legde de bal panklaar voor Wijngaarden die voor een leeg doel helaas over schoot. CSW bleef de wedstrijd controleren en gaf nauwelijks meer iets weg. Tien minuten voor tijd was de wedstrijd definitief beslist toen Wijngaarden 2 man in de luren legde en Stefan Baars in stelling bracht om de 0-2 te laten aantekenen. CSW kwam hierna niet meer in gevaar en kon zodoende de verdiende 3 punten mee naar huis nemen.

A.s. zaterdag speelt CSW weer thuis om 14.30 uur tegen Marken.

Het bezoek aan Castricum heeft CSW opnieuw een driepunter opgeleverd. Na een 0-0 ruststand stapten de Wilnissers na 90 minuten met een verdiende 0-2 zege van het veld. De eerste fase van de wedstrijd had CSW het betere van het spel, werd er goed gecombineerd maar ontbrak de precisie bij … Lees meer »