Atlantis 1 wint met grote overtuiging

Geplaatst op: 28 september 2009

Afgelopen zaterdag speelde het door de Rabobank gesponsorde vlaggenschip van Atlantis uit tegen Amsterdam 1, op het veld bij Blauw Wit.

De opdracht van coach Mark van den Brink was om fel en geconcentreerd te spelen én om nog meer als 1 team te spelen, zoals Atlantis al gedeeltelijk had laten zien te kunnen in de wedstrijd tegen Vlug en Vaardig vorige week.

Atlantis begon zeer scherp en stond binnen 4 minuten met 0-2 voor. Het 2de aanvalsvak had mooie aanvallen en wist na 7 en 10 minuten aanvallen tot scoren te komen, met 2 afstandschoten.
Atlantis bleef rustig en geconcentreerd haar eigen spel spelen, met goede aanvallen en een gedegen verdediging. Hierdoor kon Amsterdam pas in de 15de minuut hun eerste doelpunt scoren. Atlantis bleef lekker doorscoren en het Amsterdam moeilijk maken, waardoor ze na 35 minuten met een 4-12 stand de rust in gingen.

In de tweede helft begon Atlantis weer zeer scherp en scoorde snel uit een afstandschot en een uitgekiende doorloopbal. Na 52 minuten spelen werd de moegestreden Sandra Gortenmulder gewisseld voor Tamara Gortenmulder.
In het 2de gedeelte van de tweede helft was Atlantis in de verdediging iets minder geconcentreerd, waardoor de tegenstander meer kansen kreeg om meer te gaan scoren, maar Atlantis bleef doorscoren met als doel de 12 doelpunten van de 1ste helft te verdubbelen. Coach Mark van den Brink bracht nog Auke van der Zijden voor Jelmer Steen en Jeroen Korver voor Jimmy de Koning in het veld. Het lukte de Mijdrechtenaren net niet tot de verdubbeling te komen ... De wedstrijd werd uiteindelijke beëindigd met een dik verdiende overwinning voor Atlantis met 11-23.

Geconcludeerd kan worden dat Atlantis als een 1 team heeft gespeeld en zeer goed haar kansen heeft weten af te maken.

Aankomende zaterdag speelt Atlantis weer een thuiswedstrijd om 15.30 uur, dit keer tegen ESDO 1. Komt u kijken en ons aanmoedigen?

Afgelopen zaterdag speelde het door de Rabobank gesponsorde vlaggenschip van Atlantis uit tegen Amsterdam 1, op het veld bij Blauw Wit. De opdracht van coach Mark van den Brink was om fel en geconcentreerd te spelen én om nog meer als 1 team te spelen, zoals Atlantis al gedeeltelijk had … Lees meer »