Atlantis 2 wint overtuigend van Thor

Geplaatst op: 28 september 2009

Atlantis 2 ging goed en scherp van start. Met drie doelpunten achter elkaar was het 0-3. Daarna was het Thor die scoorde en het was 1-3. Na een mooie korte kans werd het 1-4 en Thor scoorde ook weer via een afstandschot, waardoor ze toch nog bij Atlantis konden aansluiten: 2-4. Zo ging het gelijk op tot aan de rust. Atlantis ging met twee mooie aanvallen met 6-9 de rust in.

Door twee wissels toe te passen (Wendy Kentrop voor Masha Hoogeboom en Barry van der Waa voor Alex van Senten) kwam het door Rabobank gesponsorde Atlantis met vers bloed uit de kleedkamer om aan de tweede helft te beginnen. Thor was de eerste die scoorde en maakte er 7-9 van en zelfs 8-9. Weer had de ploeg uit Harmelen de aansluiting, maar toen kwam Atlantis op stoom en maakte er door hele mooie aanvallen 8-12 van en had weer een beetje adem. Helaas zoals het de hele wedstrijd al ging, kwam Thor weer terug en maakte er al snel 11-12 van.

Toen was de ploeg uit Mijdrecht het kinderspel zat en maakte het af door vijf keer achter elkaar te scoren. Ze maakten er uiteindelijk een mooie eindstand van: 11-17. De door Rabobank gesponsorde ploeg heeft deze wedstrijd niet achter gestaan en een mooie overwinning geboekt. Aanstaande zaterdag speelt de ploeg thuis om 14:00 tegen Triaz uit Amsterdam.

Afgelopen zaterdag speelde het door Rabobank gesponsorde Atlantis 2 uit tegen Thor 2 uit Harmelen. Thor stond nog gelijk met Atlantis in de poule, dus het was zeker een serieuze tegenstander. Na de gewonnen wedstrijd van vorige week werd er nu weer met 11-17 gewonnen. Atlantis 2 ging goed en … Lees meer »