Atlantis 4 zet bloemetjes buiten

Geplaatst op: 28 september 2009

Op zaterdag 26 september kwam het door Florist gesponsorde Atlantis 4 in actie tegen Madjoe 5. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij er uiteindelijk winst werd behaald door de thuis spelende ploeg.

De eerste helft ging gelijk op tot een stand van 2-2. Madjoe pakte daarna een voorsprong en maakte doelpunten tot de stand 2-5 werd. Het door Florist gesponsorde team kreeg gelukkig aan het einde van de eerste helft vleugels en maakte voor rust de stand weer gelijk: 5-5.

De tweede helft kwam wat moeizaam op gang, maar Atlantis liet zich niet kennen en kwam uiteindelijk op een voorsprong van 8-6. Uiteindelijk werd de eindstand 8-7 dus werd het nog even zweten in de laatste minuten van de wedstrijd. Atlantis hield het hoofd koel en speelde de wedstrijd goed uit. Volgende week wordt er in Maarsen gespeeld bij OVVO, laten we hopen dat sponsor Florist dan weer trots kan zijn op het team.

Op zaterdag 26 september kwam het door Florist gesponsorde Atlantis 4 in actie tegen Madjoe 5. Het werd een spannende wedstrijd, waarbij er uiteindelijk winst werd behaald door de thuis spelende ploeg. De eerste helft ging gelijk op tot een stand van 2-2. Madjoe pakte daarna een voorsprong en maakte … Lees meer »